نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: کمپرس عکس jpg

  1. #1

    کمپرس عکس jpg

    سال نو همه اساتید مبارک باشه.

    من یه سورس جور کردم که از دسکتاپ اسکرین شات میگیره و تو پوشه temp ویندوز ذخیره میکنه.الان مشکلم این هست که حجم خروجی بین 3 تا 5 mg هست من می خوام نهایت بین 85kb تا 350kb باشه .دو سه تا سورس پیدا کردم اما اینترفیس دارن می خوام همه این کارا مخفی باشه ادرس عکس رو توبرنامه که پوشه تمپ هست رو بگیره و کمپرس کنه.میشه راهنمایی کنین؟فقط نگین ازچه متدی استفاده کنم چون نتونستم سر هم کنم اگه امکان داره کدها رو بزارین ممنون میشم.اسم عکسمون axx.jpg هست

  2. #2

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    نبود

  3. #3

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    از متد های Thumbnail استفاده کن تا حجم و سایز عکس رو کم کنی. البته من فکر نمیکنم که jpg ذخیره کرده باشی که داره بالاتر از یک مگ برات عکس ذخیره میکنه. بررسی کن که با چه فرمتی داری ذخیره میکنی، برای ذخیره عکس فقط تعیین پسوند ملاک نیست باید فرمت رو تعیین کنی.

    MSDN و این سایت رونگاه کن راهنمای کامل تغییر اندازه عکس رو داره. اگر به نتیجه نرسیدی متد ذخیره سازی که نوشتی رو بگذار تا بررسی کنیم.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  4. #4

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    خیلی ممنون من 1 هفته هست دارم نگاه میکنم اما نمیتونمسر هم کنم شاید قالب bmp باشه.میتونین یه منتی بزارین درست کنین اگه می خواین سورس کمرس هم بدم که عالی کار مینه ولی حالت بصری داره.می خوام اتوماتیک باشه فایل رواز تمپ پیدا کنه و کم کنه تو همون جا

  5. #5

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    اینم یه نمونه سورس
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    لطفا فقط تیکه ای که مربوط به ذخیره سازی میشه یا متدی که این کار رو برات انجام میده رو بگذار روی کد تغییر ایجاد کنیم برات
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  7. #7

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    متد رو پیوست کردم فقط لطف کنین تغییر بدین فایل رو از تمپ با اسم axx بخونه حجمش رو کم کنه یه دنیا ممنون میشم.همون جا هم سیو کنه
    البته عکس که قرار هست کمپرس بشه حاصل این کد هست.که الان تو درایو d سیو میشه بعدا میکنمش temp

    Dim bounds As Rectangle
    Dim screenshot As System.Drawing.Bitmap
    Dim graph As Graphics
    bounds = Screen.PrimaryScreen.Bounds
    screenshot = New System.Drawing.Bitmap(bounds.Width, bounds.Height, System.Drawing.Imaging.PixelFormat.Format32bppRgb)
    graph = Graphics.FromImage(screenshot)
    graph.CopyFromScreen(0, 0, 0, 0, bounds.Size, CopyPixelOperation.SourceCopy)
    screenshot.Save("d:\\dcap.jpg", Imaging.ImageFormat.Bmp)



    اصلا میشه همین کد خودم که معلوم هست تو قالب bmp ذخیره مینه رو jpg کنم تا حجمش بیاد پایین؟
    آخرین ویرایش به وسیله arash.arya43 : سه شنبه 11 فروردین 1394 در 19:24 عصر

  8. #8

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    خب چرا "Imaging.ImageFormat.Bmp" رو "Imaging.ImageFormat.Jpeg" نمیکنی ؟ سایزش به 100kBم نمیرسه

  9. #9

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    عزببببببببببب.میبینی تو روقران من این کار رو کرده بودم منتها به جای Jpeg زده بودم jpg

    ممنون داداش

    فقط نمیدونم چرا بعده چند بار اسکرین شات کردن برنامه وامیسه

    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله arash.arya43 : چهارشنبه 12 فروردین 1394 در 13:21 عصر

  10. #10

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    View Details رو بزن و محتویات Inner Exception رو بگذار.
    دانلود حسابخانه مانی، برنامه مدیریت درآمد و هزینه رایگان

    هر آنچه که هستیم، نتیجه افکاریست که در گذشته داشته ایم. (بودا)
    واحد فاصله «متر» نیست، «اشتیاق» است. اگر مشتاقش باشی حتی يک قدم هم فاصله ای دور است.

    رنگ رنگی | آموزش

  11. #11

    نقل قول: کمپرس عکس jpg

    بسیار ممنون درست شد

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره فایل Jpg در دیتابیس ؟
    نوشته شده توسط mojtaba_z در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 12 آذر 1387, 07:57 صبح
  2. چگونه گی ساخت فایل jpg و dwg
    نوشته شده توسط بمب منطقی در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اسفند 1382, 01:21 صبح
  3. نمایش فایل jpg در دلفی چگونه است
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 آذر 1382, 00:41 صبح
  4. JPG و GIF و...
    نوشته شده توسط Abbas Arizi در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 آذر 1382, 14:51 عصر
  5. کامپوننت تبدیل فایل text به tif یا jpg
    نوشته شده توسط sahar8010 در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 اردیبهشت 1382, 18:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •