نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر رنگ Highlight مربوط به Node انتخاب شده از Treeview

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    Utopia
    پست
    450

    تغییر رنگ Highlight مربوط به Node انتخاب شده از Treeview

    سلام
    هنگام استفاده از Treeviewو در هنگام اجرای اون بصورت پیش فرض اولین Node ریشه همواره بصورت Highlight شده و آبی رنگ هست .
    چطوری میشه رنگ اون رو تغییر داد ؟
    البته من از Hovered style استفاده کردم ولی اون فقط واسه انتخابهای Node های بعدی جواب میده .
    ضمننا من در VS2003 کار می کنم .

  2. #2
    TreeView موجود در NET 2003.، امکان تغییر ظاهر Node ها رو بهت میده.
    سه خاصیت HoverStyle، DefaultStyle و SelectedStyle برای تغییر ظاهر گره ها در حالات پیش فرض، قرار گرفتن ماوس بر روی گره و انتخاب گره استفاده می شوند.
    گره ی پدر همیشه دارای اندیس صفر هست. بنابراین با ایجاد یک ارجا به گره ی پدر و تغییر در هر یک از خواص فوق الذکر، می تونی ظاهر دلخواهی به گره ی مورد نظرت بدی.

    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    Dim myNode As Microsoft.Web.UI.WebControls.TreeNode
    myNode = Treeview1.Nodes(0)
    myNode.SelectedStyle = New Microsoft.Web.UI.WebControls.CssCollection("color: Black;font-size:12pt;background:WHITE")

    End Sub


    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. انتخاب یک Node از TreeView
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 08:04 صبح
  2. treeview و اضافه کردن Node
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:49 عصر
  3. node فرزند در Treeview
    نوشته شده توسط m_ebrahimi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1383, 20:56 عصر
  4. حذف node در ‍Treeview
    نوشته شده توسط m_ebrahimi در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 12 مرداد 1383, 08:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •