نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

  1. #1

    Question نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

    با سلام خدمت دوستان عزیز
    چطور می توان اعداد خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک را به صورت عادی نوشت نه به صورت علمی. برای مثال ما متغیری داریم از نوع double و مقدار آن 10 به توان 24 است. وقتی این متغیر را به رشته تبدیل می کنیم برنامه عدد مورد نظر را به صورت علمی نمایش می دهد. حال اگر بخواهیم به صورت عدد و نه علمی نشان دهد باید چه کار کنیم؟

  2. #2

    نقل قول: نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

    میتونی از متد ToString با پارامتر N0 استفاده کنی
    کد نمونه این میشه

    double a = double.MaxValue;
    Console.WriteLine(a); //نمایش در حالت نماد علمی
    Console.WriteLine(a.ToString("N0"));// نمابش اونطوری که شما میخوای
    Console.ReadKey();


  3. #3

    نقل قول: نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

    این دستور اعداد را سه رقم سه رقم با کاما از هم جدا می کند. می توان این دستور را به صورتی نوشت که بین اعداد کاما قرار ندهد؟
    سوال دوم: از کجا می توان فرمتهای تابع ToString‌را پیدا نمود؟

  4. #4

    نقل قول: نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

    جواب سوال دوم رو پیدا کردم. تو راهنمای ویژوال استادیو صفحه Standard Numeric Format Strings را پیدا کردم

  5. #5

    نقل قول: نوشتن اعداد خیلی بزرگ نه به صورت علمی

    اینکه پارامتری باشه که بین اعداد کاما قرار ندهد را نمیدونم میتونی از دوتا لینک زیر فهرست همه پارامترهارو ببینی
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...whawy9k(v=vs.1
    https://msdn.microsoft.com/en-us/lib...v=vs.110).aspx

    اگر پارامتر مناسبی پیدا نکردی میتونی با متد Replace تمامی کاراکتر های کاما رو حذف کنی و عدد یکپارچه بشه


    num.ToString("N0").Replace(",","");

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تقسیم اعداد خیلی بزرگ (200 رقم) - فوری
    نوشته شده توسط bluesky63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 24 خرداد 1389, 11:39 صبح
  2. مبتدی: تبدیل اعداد خیلی بزرگ (مثلا 200 رقم) دسیمال به باینری
    نوشته شده توسط bluesky63 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 خرداد 1389, 19:26 عصر
  3. استفاده از اعداد خیلی بزرگ در برنامه
    نوشته شده توسط ehsan62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 27 فروردین 1388, 12:16 عصر
  4. ضرب اعداد خیلی بزرگ
    نوشته شده توسط محمد داود در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 16:39 عصر
  5. ضرب اعداد خیلی بزرگ
    نوشته شده توسط محمد داود در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 10:55 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •