نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

  1. #1

    مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    سلام و خسته نباشید خدمت دوستانمن یه مینی وب سایت نوشتم و اطلاعات رو از دیتا بیس میخونه و نشون میده ولی این پروژه تو لوکال هاست به درستی کار میکنه ولی در هاست اصلا اطلاعات دیتا بیس رو نشون نمیده . نمیدونم مشکلش کجاست ممنون میشم راهنمایی کنید



  2. #2
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    errorخاصی رو نمایش نمیده؟
    شاید اطلاعات دیتابیس رو اشتباه وارد کردی!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    نمایش error رو فعال کن ببین چی error میده با این کد :

    if (!ini_get('display_errors')) {
    ini_set('display_errors', '1');
    }

  4. #4

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    ممنون از پاسختون . ارورهارو فعال کردم ارور زیرو میده
    Warning: mysql_fetch_assoc() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/maarktel/public_html/maarktel/inc/functions.php on line 92
    من تو یه هاست دیگه تست کردم مشکلی نداشت ولی تا هاست اصلی این مشکلو داره

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    فکر کنم کوئری که نوشتین اشکال داره یا اطلاعات ارتباط با دیتابیس با چیزی که نوشتین هم خونی نداره

  6. #6

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    نقل قول نوشته شده توسط reza_alie مشاهده تاپیک
    فکر کنم کوئری که نوشتین اشکال داره یا اطلاعات ارتباط با دیتابیس با چیزی که نوشتین هم خونی نداره
    پس چرا تو لوکال هاست و یه هاست دیگه مشکلی نداره ؟ چیزی که برام عجیبه همین موضوعه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    سلام بهتره از mysqli یا PDO استفاده کنید تا این مشکلات رو نداشته باشین چون این توابع دیگه منسوخ شدن

  8. #8

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    مشکلم حل شد ممنون از کسای که پاسخ دادن

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مشکل نخواندن اطلاعات دیتابیبس در هاست

    موفق باشی
    یاعلی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل POST اطلاعات روی هاست
    نوشته شده توسط zatron در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 بهمن 1391, 17:21 عصر
  2. مشکل اضافه کردن اطلاعات بر روی هاست
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 مهر 1384, 22:08 عصر
  3. مشکل حذف اطلاعات در BDE
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:45 صبح
  4. مشکل بانک اطلاعات
    نوشته شده توسط sun در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 22:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •