نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

  1. #1

    مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام دوستان.
    من یه برنامه در vb.net نوشتم که برای گزارش گیری از stimulsoft استفاده میکنم.
    دفعه اول که گزارش میگیرم ، درست جواب میده اما برای بار دوم که گزارش میگیرم ، صفحه خالی بهم نشون میده.
    مشکل از کجاست؟؟؟؟؟؟
    این هم کد :


    Dim da3 As New SqlDataAdapter
    Dim dtuser As New DataTable
    (da3 = New SqlDataAdapter("select * from Tbl_NewUser order by family", con
    (da3.Fill(dtuser

    (Report1.RegData(dtuser
    ()Report1.Show
    ("Report1.Load("Report1.mrt

    ممنون میشم کمکم کنین.
    (در ضمن ،جای سه خط آخر و عوض کردم ، اصلا جواب نمیداد.)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام دوست عزیز
    امکان داره چون متغیر های داری از نوع SqlDataAdapter و DataTable قبل از مقدار دهی یک بار خالیشون کن بعد دوباره استفاده کن

    ببین مشکل حل میشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    امکان داره چون متغیر های داری از نوع SqlDataAdapter و DataTable قبل از مقدار دهی یک بار خالیشون کن بعد دوباره استفاده کن

    ببین مشکل حل میشه
    این کار رو کردم ولی جواب نداد.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    برنامه رو اگه امکان داره ضممیه کن

  5. #5

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    برنامه رو اگه امکان داره ضممیه کن
    این هم برنامه ضمیمه شده.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام دوست عزیز
    برنامه شما هر کار کردم روی سیستمم خطا میده و اجرا نیمشه
    ولی بااین کد تست کد مشکلی نداره
     
    Dim con As New SqlConnection("Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\Database1.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")
    Dim dta As New SqlDataAdapter("select * from daneshjoo", con)
    Dim ds As New DataSet
    Dim dtabel As New DataTable("daneshjoo")
    dta.Fill(dtabel)
    ds.Tables.Add(dtabel)


    StiReport1.RegData(ds)
    StiReport1.Dictionary.Synchronize()
    StiReport1.Show()

    سورسش هم موجوده میتونم براتون بزارم

  7. #7

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام .
    ممنون جواب میده.
    اما زمانی که در برنامه به بانک اطلاعاتی یه رکورد جدید اضافه میکنم ، گزارش قبلی رو نشون میده. یعنی یه جورایی گزارش اول تو حافظش میمونه. اگه برنامه رو دوباره اجرا کنم ، بعد جواب میده.
    کد زیر رو نوشتم . ممنون میشم کمکم کنین.


    Dim da3 As New SqlDataAdapter
    Dim dtallcharge As New DataTable
    (da3 = New SqlDataAdapter("select * from Tbl_NewCharge where total <> 0", con
    (da3.Fill(dtallcharge
    Dim ds As New DataSet
    (ds.Tables.Add(dtallcharge
    (RepNewCharge.RegData(ds
    ()RepNewCharge.Dictionary.Synchronize
    () RepNewCharge.Show
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad1314 : یک شنبه 16 فروردین 1394 در 18:16 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام
    این کد رو در خط ششم بعد از ساخت متغیر dataset
    ds.Clear()

  9. #9

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    نقل قول نوشته شده توسط systam مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو در خط ششم بعد از ساخت متغیر dataset
    ds.Clear()
    سلام. جواب نداد. باز همین مشکل رو دارم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار systam
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    مشهد (امام رضا (ع))
    پست
    973

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    سلام. جواب نداد. باز همین مشکل رو دارم.


    سلام
    واقعا تعجباتیه من برنامه بارها و بارها ااجرا کردن همچین مشکلی پیش نیومد
    اینم تست کن
    ds.Tables(0).Rows.Clear()



    آخرین ویرایش به وسیله systam : چهارشنبه 19 فروردین 1394 در 09:54 صبح

  11. #11

    نقل قول: مشکل در اجرای دوباره stimulsoft

    آقا متشکر.
    مشکلم حل شد.
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در اجرای دوباره کد در ویژوال سی++
    نوشته شده توسط رضا ++ در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 28 آذر 1393, 00:18 صبح
  2. مشکل در اجرای دوباره!!!
    نوشته شده توسط antimat در بخش Android Studio
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 شهریور 1393, 09:51 صبح
  3. سوال: مشکل در اجرای دوباره ی یک تابع
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 13:09 عصر
  4. آموزش: مشکل در اجرای دوباره ی یک تابع
    نوشته شده توسط Ali0Boy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 بهمن 1390, 02:42 صبح
  5. استیمول ریپورت و مشکل در اجرای دوباره دستور
    نوشته شده توسط omid-vbAuto در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 10 اسفند 1389, 21:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •