نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن قسمتی از فایل

  1. #1

    خواندن قسمتی از فایل

    سلام به همگی
    میخوالستم بدونم راهی هست که تو سی شارپ بتونم قسمتی از یک فایل رو بیارم تو رم؟
    مثلا بگم از بایت یک تا بایت 1024 بیاد تو رم؟

  2. #2

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل


    FileStream fs = File.Open("filename", FileMode.Open);
    byte[] b = new byte[100];
    fs.Read(b, 0, 100);

    از اول فایل 100 بایت میخونه میریزه تو آرایه

  3. #3

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    با تشکر
    من یه نمونه رو اینجوری نوشتم که متاسفانه ارور میده

    string FilePath = (@"C:\Users\Tiny8.1\Desktop\raw.cr2");
    //data = Encoding.UTF8.GetBytes(data);
    FileStream fs = File.Open(FilePath, FileMode.Open);
    byte[] b = new byte[1];
    fs.Read(b, 16982738, 16982739);
    MessageBox.Show(Convert.ToString(b[0]));

    تو قسمت fs.read خطا میگیره مثلا اگه بین 1 تا 3 انتخابش کنم و آرایه هم دو تایی باشه خطا میده

  4. #4

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    توی خط

    fs.Read(b, 16982738, 16982739);
    شما گفتی از موقعیت بایت 16982738 به تعداد 16982739 بایت بخون؟!!!!
    اگرمیخوای فقط یک بایت بخونی این میشه



    fs.Read(b, 16982738, 1);


  5. #5

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    مرسی از کمکت. من تقبلا PHP کار کردم خیلی با سی شارپ آشنا نیستم.
    اما یه چیزی که هست. الان وقتی پارامتر دوم صفر باشه درست کار میکنه اما وقتی پارامتر دوم عوض بشه مثلا 2 بشه و بگم از بایت 2 به بعد 1024 تارو بخون خطا میده.
    دستور زیر رو اجرا میکنم باز خطا میده.

    byte[] b = new byte[1024];
    fs.Read(b, 2, 1024);



  6. #6

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    خطاطو بزار به همراه دستوراتی که مربوط به بازکردن و بستن فایلت هست

  7. #7

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    string FilePath = (@"C:\Users\Tiny8.1\Desktop\raw.cr2");
    //data = Encoding.UTF8.GetBytes(data);
    FileStream fs = File.Open(FilePath, FileMode.Open);
    byte[] b = new byte[1024];
    fs.Read(b, 2, 1024);
    MessageBox.Show(Convert.ToString(b[1]));
    //File.WriteAllBytes(@"C:\Users\Tiny8.1\Desktop\1.tx t", data);
    }


    {"Offset and length were out of bounds for the array or count is greater than the number of elements from index to the end of the source collection."}

  8. #8

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    اشتباه از کد منه اول با دستور Seek نشانگرو ببر جلو


    fs.Seek(2, SeekOrigin.Begin);
    byte[] b = new byte[1024];
    fs.Read(b, 0, 1024);

    خطا واسه اینه که از طول آرایه بیشتر میخواد بخونه.
    ببخشید من اشتباه شرح دادم
    کد بالا دوتا بایت نشانگرو میبره جلو بعد از خونه اول آرایه شروع میکنه خوندون از فایل

  9. #9

    نقل قول: خواندن قسمتی از فایل

    واقعا مرسی از جواباتون
    درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ضروری***خواندن قسمتی از برنامه از فایل txt آپلود شده***خیلی مهم
    نوشته شده توسط reyhane000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 08 مرداد 1389, 11:48 صبح
  2. سوال: خواندن قسمتی از سورس برنامه از فایل txt آپلود شده بر روی هاست لینوک
    نوشته شده توسط reyhane000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 01 مرداد 1389, 17:34 عصر
  3. خواندن و ذخیره فایل وب با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 29 آبان 1385, 14:35 عصر
  4. خواندن عنوان یک فایل pdf
    نوشته شده توسط vadood در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1384, 19:53 عصر
  5. خواندن از یه فایل microsoft word
    نوشته شده توسط omid_3952 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 11 اردیبهشت 1384, 18:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •