نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: استفاده از ckEditor در لاراول

  1. #1

    استفاده از ckEditor در لاراول

    سلام
    من میخوام توی فیلد های متنی پروژم از ادیتورهای پیشرفته مثل tinyMCE یا ckEditor استفاده کنم

    میشه راهنمایی کنید که در کجای برنامه اضافش کنم و آیا میتونم با کمپوزر این کار رو بکنم یا باید دستی اضافش کنم؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول


  3. #3

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    فقط یادتون نره کدهای خاص رو باید strip کنید تا جلو هک و اینجکشن رو بگیرید
    موفق باشین

  4. #4

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    اینایی که moalla گفتی ینی چی؟ بلد نیستم :(

  5. #5

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    عذر میخوام جواب مستقیم شما نبود اماخوب نکته ای که ممکنه خیلی ها(بعد از اضافه کردن ادیتور) ازش غفلت کنن و بعدا سایتشون هک بشه!

    توضیح بیشتر:
    فرض کنید شما یه قسمت مربوط به نوشتن متن گذاشتین و براش ادیتور گذاشتین. با گذاشتن ادیتور میشه از تگ ها استفاده کرد. بعدا تو نمایش پست های سایت شما تگ ها رندر میشن و مثلا یه متن بولد میشه و یه متن ریز میشه و .....
    اینها از صدقه سر اجازه شماست که گذاشتین تگها تو متن پستها اجرا بشن.
    حالا ممکنه من بیام این وسط کدهای استاندارد استفاده نکنم و کدهای مخرب بذارم! کدهایی که باعث میشه به سرور شما یا دیتابیس شما دسترسی هایی پیدا کنم
    خوب چیکار میشه کرد؟
    php یه تابعی داده که پیشاپیش کدهای مخرب رو بکشین بیرون و یه متن پاک داشته باشین.
    لینک تابع: https://php.net/strip_tags
    مثلا این کد:

    <?php
    strip_tags
    ($input, '<br><br/>');
    ?>

    با این کد کاربر شما فقط میتونه تگ بولد رو استفاده کنه و هر کد دیگه ای بذاره حذف میشه. فقط متن + تگ بولد

    امیدوارم توضیح کامل بوده باشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    من هم در تکمیل صحبت های moalla این کلاس رو معرفی میکنم که توی فریمورک yii هم ازش استفاده شده و کارش تصفیه کدهای خطرناک از متن هست
    http://htmlpurifier.org/

  7. #7

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    سلام
    منم از ckeditor در لاراول استفاده کردم اما مشکل آپلود فایل داشتم
    من یه آموزش درست کردم که چون خیلی طولانیه نحوه استفاده از ckeditor در لاراول رو کامل تشریح داده همراه با امکان آپلود فایل

    https://jobteam.ir/ProductUser/45-Laravel-file-manager

  8. #8

    نقل قول: استفاده از ckEditor در لاراول

    اموزشی که گذاشتید از کدوم نخسه لاراول و سی کا ادیتور استفاده کردید؟

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: راه اندازی و استفاده از CKEditor با استفاده از jQuery و AJAX
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 71
    آخرین پست: چهارشنبه 25 آذر 1394, 02:59 صبح
  2. سوال: راهنمایی در مورد نحوه ی استفاده از CKEditor...
    نوشته شده توسط hamid1988 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 75
    آخرین پست: شنبه 10 تیر 1391, 12:52 عصر
  3. استفاده از ckeditor
    نوشته شده توسط program33r در بخش PHP
    پاسخ: 24
    آخرین پست: سه شنبه 01 آذر 1390, 13:03 عصر
  4. مشکل در استفاده از Ckeditor
    نوشته شده توسط yakooza2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1390, 09:26 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1389, 10:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •