نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد عملکرد متغیرها در php

  1. #1

    Wink سوال در مورد عملکرد متغیرها در php

    یه سوال ابندایی داشتم. من تازه با php کار میکنم و زیاد بلد نیستم. یه اسکریپت نصب کردم و فهمیدم متغیر مثلا نمایش‌دهنده‌ی تعداد اعضا فقط در یک صفحه‌ خاص از سایتم نمایش داده میشه و در آدرس دیگه عمل نمیکنه. باید چیکار کنم تا در هر صفحه‌ای که میخوام متغیر نمایش دهنده‌ی تعداد اعضا، کار کنه؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار Pedram77
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    91

    نقل قول: سوال در مورد عملکرد متغیرها در php

    طول عمر هر متغیری فقط تا وجود داشتن همون صفحه ایه که توی اون تعریف شده. اگه صفحه تغییر کنه، متغیر از بین میره. برای اینکه از متغیری استفاده کنی که توی همه صفحه بشه استفاده کرد مثلا میتونی از SESSION یا جلسه ها استفاده کنی، جلسه ها رو میشه به نوعی متغیری با طول عمر کل سایت شناخت. توی تمام صفحات سایتت قابل دسترسه. نمونه :

    <?PHP
    session_start();

    $_SESSION["username"]="Yasi";

    ?>
    الان SESSION ــی تعریف کردم که اسمش username ــه و مقدارش Yasi ــه. اگه توی هر صفحه از سایتت session_start() رو بنویسی، این متغیر فوق عمومی یا Super Global قابل دسترسیه و میشه تغیرش داد.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد عملکرد متغیرها در php

    خیلی ممنون. ولی متغیر جای دیگه‌ای محاسبه شده. مثلا تعداد اعضا شمارش میشه که البته نمیدونم چطوری. فقط فکر کنم یک select count id نوشته که احتمالا تعداد رو از دیتابیس میخونه میده به users_total


    (SELECT count(idu) FROM users) as users_total,



    جای دیگه هم نوشته


    elseif($_GET['b'] == 'stats') { // Security Admin Tab
    $skin = new skin('admin/stats'); $page = '';


    list($TMPL['messages_total'], $TMPL['messages_public'], $TMPL['messages_private'], $TMPL['comments_total'], $TMPL['users_today'], $TMPL['users_this_month'], $TMPL['users_last_30'], $TMPL['users_total'], $TMPL['total_reports'], $TMPL['pending_reports'], $TMPL['safe_reports'], $TMPL['deleted_reports'], $TMPL['total_message_reports'], $TMPL['pending_message_reports'], $TMPL['safe_message_reports'], $TMPL['deleted_message_reports'], $TMPL['total_comment_reports'], $TMPL['pending_comment_reports'], $TMPL['safe_comment_reports'], $TMPL['deleted_comment_reports'], $TMPL['total_likes'], $TMPL['likes_today'], $TMPL['likes_this_month'], $TMPL['likes_last_30']) = users_stats($db);




    که این متغیر ها فقط تو صفحه ادمین کار میکنند تو صفحه اصلی سایت نمیتونم بذارم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: یک سوال در مورد تابع include در php
    نوشته شده توسط samsami در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 01:53 صبح
  2. سوال: سوال در مورد عملکرد برنامه setup
    نوشته شده توسط saeed147 در بخش تولید و توسعه برنامه های Setup و Install
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1390, 10:24 صبح
  3. سوال در مورد انتقال صفحه در php
    نوشته شده توسط vahidmahdiun90 در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 آذر 1389, 20:40 عصر
  4. سوال: سوال در مورد Scope متغیرها
    نوشته شده توسط manager در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 03 آبان 1387, 23:12 عصر
  5. سوال در مورد extract کردن توسط php
    نوشته شده توسط Mohammad Minaei در بخش PHP
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 13:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •