نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تشخیص نداشتن ایونت موس و کیبرد

  1. #1

    تشخیص نداشتن ایونت موس و کیبرد

    سلام دوستان. وقتتون بخیر
    توی یه برنامه میخوام وقتی برای مدتی ماوس و کیبرد هیچ ایونتی نداشتن برنامه بسته بشه. نمیدونم چی باید بنویسم

  2. #2

    نقل قول: تشخیصه نداشتن ایونت موس و کیبرد

    میتوانید از API به نام GetLastInputInfo برای دریافت اطلاعات آخرین فعالیت استفاده کنید
    روش استفاده از توابع API هم بطور ساده برای تابع فوق به این شکله



    private struct LASTINPUTINFO
    {
    public uint cbSize;
    public uint dwTime;
    }




    [DllImport("User32.dll")]
    private static extern bool GetLastInputInfo(ref LASTINPUTINFO result);
    آخرین ویرایش به وسیله am_al_59 : چهارشنبه 19 فروردین 1394 در 13:13 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص مختصات حرکت موس در صفحه وب - پروژه Web based PAINT
    نوشته شده توسط سعید حمیدیانفر در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 بهمن 1389, 11:50 صبح
  2. سوال: تشخیص دکمه های موس در حالت کلیک
    نوشته شده توسط Hossis در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 17:11 عصر
  3. تشخیص دکمه های موس
    نوشته شده توسط dokneh در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 آبان 1387, 12:11 عصر
  4. تشخیص محل کلیک موس
    نوشته شده توسط User-os در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 بهمن 1386, 12:38 عصر
  5. تشخیص این که موس کجا و روی چه شیئی حرکت می کند؟
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 22 اردیبهشت 1385, 07:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •