نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: فراخوانی api در سی شارپ

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    فراخوانی api در سی شارپ

    با عرض سلام و خسته نباشید

    چجوری میشه یه api رو فراخوانی کرد تو سی شارپ

    و نحوه تشخیص توابع api چجوری هستش ؟

    یه سوال دیگه اینکه api های سی پلاس پلاس تو سی شارپ میشه استفاده کرد؟

    من هر کاری میکنم نمیتونم winpcap رو تو سی شارپ استفاده کنم ؟
    دوستان اگر میشه راهنمایی کنید با تشکر

  2. #2

    نقل قول: فراخوانی api در سی شارپ

    روش کلی اینه

    [DllImport("User32.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);
    خط اول نام کتابخونه ای هست که تابع توش قرار داره
    خط بعدی هم نام تابع و مقدار خروجی (اگر داشته باشه) به همراه پارامتر های اون هست

    اگر بخوای از طریق API از توابعی که در C++‎‎ نوشتی استفاده کنی باید اون توابع رو طبق استاندار خاصی پیاده سازی کنی
    DLLImport در C#‎‎ فقط با توابعی مار میکنه که خروجی و ورودیشون از نوع c باشه

  3. #3
    کاربر جدید آواتار mehran_286
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    نقل قول: فراخوانی api در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط am_al_59 مشاهده تاپیک
    روش کلی اینه

    [DllImport("User32.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);
    خط اول نام کتابخونه ای هست که تابع توش قرار داره
    خط بعدی هم نام تابع و مقدار خروجی (اگر داشته باشه) به همراه پارامتر های اون هست

    اگر بخوای از طریق API از توابعی که در C++‎‎‎‎‎‎ نوشتی استفاده کنی باید اون توابع رو طبق استاندار خاصی پیاده سازی کنی
    DLLImport در C#‎‎‎‎‎‎ فقط با توابعی مار میکنه که خروجی و ورودیشون از نوع c باشه

    public partial class Form1 : Form
    {
    [DllImport("wpcap.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);


    جای درستی نوشتم
    یا باید بعد از usingها تعریف بشه ؟؟

  4. #4

    نقل قول: فراخوانی api در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط mehran_286 مشاهده تاپیک

    public partial class Form1 : Form
    {
    [DllImport("wpcap.dll")]
    public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);


    جای درستی نوشتم
    یا باید بعد از usingها تعریف بشه ؟؟
    [DllImport("wpcap.dll")]

    این خط کلا خارج از {} نوشته میشه

     public static extern int MessageBox(int h, string m, string c, int type);


    اینم که باید به طور مستقل خارج از {} تعریف بشه

    رو فرمتون دو بار کلیک کنید و بالای بلوک Form_Load این دو خط رو بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. سوال در مورد فراخوانی API
    نوشته شده توسط JalaliMehr در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:48 عصر
  2. سوال: فراخوانی API های Client از طرف Server
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 13:33 عصر
  3. توابع api تو سی شارپ
    نوشته شده توسط najdgolame در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 18:31 عصر
  4. فراخوانی api در درایور
    نوشته شده توسط zoncpp در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 21 شهریور 1386, 10:04 صبح
  5. فراخوانی API
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 01:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •