نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دستور سرچ از mysql توسط php و نمایش در جدول (table)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار emperatorphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    حرف زدن کافی هست لطفا کدت رو نشون بده...
    پست
    189

    دستور سرچ از mysql توسط php و نمایش در جدول (table)

    بسم الله الرحمن الرحيم


    فرم html
    کد HTML:
    <form method="post">
       <input name="fullname" type="text" id="fullname" placeholder="جستجو..." />
       <input name="btnsearch" id="btnsearch" class="fa fa-search" type="submit" />
    </form>

    دستورات php داخل همون صفحه
    <?php
    if(isset($_POST['btnsearch'])) {
    mysql_connect('localhost', 'root', '') or die('cannot connect to mysql');
    mysql_select_db('mydb') or die('cannot connect to database');
    mysql_query('SET NAMES \'utf8\'');
    mysql_set_charset('utf8');
    $fullname = $_POST['fullname'];
    $result = mysql_query("SELECT * FROM `product` WHERE productname like '%{$fullname}%' limit 0,10");
    if (mysql_num_rows($result)) {
    echo '<table class="tbl">';
    echo '<tr><th>پیش نمایش</th></tr>';
    while ($row = mysql_fetch_assoc($result)) {
    echo '<tr>';
    echo '<td>' . $row['description'] . '</td>';
    echo '</tr>';
    }
    echo '</table>';
    }
    else {
    echo 'نتیجه ای یافت نشد.';
    }
    }
    ?>



    الهم عج لوليک الفرج
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 20 فروردین 1394 در 10:13 صبح دلیل: اصلاح کد جهت افزایش خوانایی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار j_naroogha@yahoo.com
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    Microfoft Visual Studio Ultimate Version
    سن
    33
    پست
    388

    نقل قول: دستور سرچ از mysql توسط php و نمایش در جدول (table)

    ممنون
    اما بهتره برین سراغ PDO
    چون هم این کدتون injection داره و هم داره منسوخ میشه کم کم...
    اما بازم اگه میخاین از همین روش استفاده کنین بهتره یه چاره ای واسه injection بیندیشین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار emperatorphp
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    حرف زدن کافی هست لطفا کدت رو نشون بده...
    پست
    189

    نقل قول: دستور سرچ از mysql توسط php و نمایش در جدول (table)

    نقل قول نوشته شده توسط j_naroogha@yahoo.com مشاهده تاپیک
    ممنون
    اما بهتره برین سراغ PDO
    چون هم این کدتون injection داره و هم داره منسوخ میشه کم کم...
    اما بازم اگه میخاین از همین روش استفاده کنین بهتره یه چاره ای واسه injection بیندیشین.
    من برنامه نویسی اندروید کار میکردم اینم لینک بعضی کارامه
    http://cafebazaar.ir/app/com.golenarges.mokabber/?l=fa
    http://cafebazaar.ir/app/com.golenar..._hashtad/?l=fa
    http://cafebazaar.ir/app/com.golenarges.namaz/?l=fa
    بخاطر شرایطی که دوست دارم استخدام بشم سر یه کاری و دارم برنامه نویسی سایت کار میکنم تازه زیر یک ماهه شروع کردم php رو تا اخر هفته بعد نمونه کار میخوام از php بدم بالا به امید خدا تا هر جا میرم مصاحبه ارائه بدمش

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن و خواندن متن فارسی در mysql توسط php
    نوشته شده توسط narsic در بخش MySQL
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 04 آذر 1390, 12:07 عصر
  2. سوال: کار با فرم های HTML و ارسال اطلاعات آن به MySQL توسط PHP
    نوشته شده توسط Sir.Mohammad در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 19:44 عصر
  3. خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php
    نوشته شده توسط khoonsard در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 12:08 عصر
  4. خطا در ایجاد پایگاه داده در mysql توسط php
    نوشته شده توسط khoonsard در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 19:38 عصر
  5. چگونه یک table در mysql توسط php بسازیم؟
    نوشته شده توسط fakher در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 آبان 1383, 06:33 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •