نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فاصله افتادن در بالای صفحه

  1. #1

    فاصله افتادن در بالای صفحه

    سلام
    برای اینکه سوء تفاهم پیش نیاد ی نکته رو بگم ک این مسئله مربوط به سی اس اس و... نمیشه.

    در قالب سایت فایل هدر و فوتر برای تمام صفحات اینکلود میشن و تگ ها و... همون طور ک در خط بالا نوشتم به طور کامل درست هستند. (قبل از ارسال این تاپیک یک چک کامل انجام دادم.)

    در بعضی از صفحات یک فاصله حدودا دو سه پیکسلی بالای صفحه ایجاد میشه اما در سایر صفحات مشکلی نیست!
    اندکوینگ فایل های قالب رو چک کردم درست هست ( UTF-8 winout BOM ).
    تنها تغیری هم ک در این چند روز انجام شده آپدیت نسخه php سرور بود.

    ب نظر شما این مسئله میتونه باعث این اختلال شده باشه ( مثلا در نسخه 5.4 تابعی استفاده شده باشه ک در نسخه 5.3 ک قبلا بود شکل دیگه داشته و... )
    اگر می تونه باشه چرا در صفحات دیگه این مشکل نیست؟
    اگر هم فکر میکنید این نمی تونه دلیلی باشه ب نظرتون با توجه به توضیحاتی ک نوشتم چ چیزهایی می تونن باعث این مشکل شده باشن؟

    ویرایش:
    آیا درست کار نکردن ob_start() میتونه تاثیرگذار باشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sajad dp : جمعه 21 فروردین 1394 در 02:15 صبح

  2. #2

    نقل قول: فاصله افتادن در بالای صفحه

    تمام فایلهاتون باید با کدگذاری UTF-8 without BOM باشه نه فقط فایلهای قالب.

  3. #3

    نقل قول: فاصله افتادن در بالای صفحه

    احتمالا باید در css تون
    اینو بنویسی

    html{
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    }

  4. #4

    نقل قول: فاصله افتادن در بالای صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    تمام فایلهاتون باید با کدگذاری UTF-8 without BOM باشه نه فقط فایلهای قالب.
    اندکوینگ همه ی فایل های مرتبط رو با نوت پد ست کردم، مشکل الان رفع شده.
    تشکر (:

    نقل قول نوشته شده توسط hadi2016 مشاهده تاپیک
    احتمالا باید در css تون
    اینو بنویسی

    html{
    margin: 0px;
    padding: 0px;
    }
    ممنون بابت پاسخ، ولی همون طور ک در متن نوشته بودم خطا مربوط به css نبود، با نکته ای ک جناب MMSHFE گفتن فعلا مشکل حل شده.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار id1385
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    توی رویاهام!!
    پست
    467

    نقل قول: فاصله افتادن در بالای صفحه

    نیازی نیست همه فایها w/b بشن بلکه فقط اونایی که اینکلود میشن باید اینشکلی باشن، صفحاتی مثل index که در مرورگر بازمیشن و دایرکت هستن میتونن uft8 باشن ولی اینکلودی ها باید از نوع uft8 w/b باشن

تاپیک های مشابه

  1. فاصله افتادن بین عکس و منو در صفحه ی اصلی سایتم بدون تغییر در css!
    نوشته شده توسط resident در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 تیر 1393, 10:35 صبح
  2. حذف فاصله div تا بالای صفحه
    نوشته شده توسط nimja145 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1390, 12:54 عصر
  3. مبتدی: حذف فاصله هدر از بالای صفحه
    نوشته شده توسط clover در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 26 مهر 1388, 18:37 عصر
  4. حذف فاصله Table و div از بالای صفحه و سمت راست یا چپ
    نوشته شده توسط mehr83 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 خرداد 1388, 00:40 صبح
  5. table بالای صفحه نمی افته
    نوشته شده توسط صنم در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 20:46 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •