نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

  1. #1

    سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

    سلام . این متد رو برای دریافت اطلاعات از سرور نوشتم اما درست کار نمیکنه. ینی همه ی اطلاعاتی که سرور فرستاده رو نمیخونه. باید یکبار دیگه این تابع رو اجرا کنم تا باقی اطعات رو بخونه. ینی کلا باید 2 بار ای تابع اجرا بشه . میشه بگید اشکال کار کجاست ؟؟ مرسی


    public void recieve_buffer()
    {
    do
    {
    data = ObjSocket.Receive(recived_buffer);


    } while (ObjSocket.Available>0);
    recived_string_from_modem = Encoding.UTF8.GetString(recived_buffer);
    }

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

    کارکردن با کلاس سوکت خیلی از تنظیمات رو دستی باید انجام بدین و وابستگی شدیدی به مقدار Buffer داره که حداکثر چه مقدار داده هارو میتونه تو خودش نگه داره
    بهتره از کلاس TcpClient و TcpLisener استفاده کنید

  3. #3

    نقل قول: سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

    مگه این متد تا زمانی که سرور داره دیتا میفرسته به کلاینت نباید اجرا بشه؟ وقتی دیتا تموم شد باید مقدار ObjSocket.Available صفر بشه دیگه درسته؟؟؟؟ پس چرا دوباره سرور دیتا فرستاده ؟؟؟؟؟؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    پست
    44

    نقل قول: سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

    سلام دوست عزیز
    این برنامه رو بگیر مشکلت رو حل میکنه.
    راستی like یادت نره
    https://barnamenevis.org/showthread.p...C-%D9%86%D8%AA

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: سوال درباره کلاس socket در سی شارپ

    نقل قول نوشته شده توسط farhadr1375 مشاهده تاپیک
    مگه این متد تا زمانی که سرور داره دیتا میفرسته به کلاینت نباید اجرا بشه؟ وقتی دیتا تموم شد باید مقدار ObjSocket.Available صفر بشه دیگه درسته؟؟؟؟ پس چرا دوباره سرور دیتا فرستاده ؟؟؟؟؟؟
    تا زمانی که کلاینت به سرور متصل باشه دیتا ارسال میشه ، حتی اگر مقدار این داده ارسالی 1 بیت باشه که بیانگر برقراری ارتباط بین سرور و کلاینته.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال درباره کلاس curl
    نوشته شده توسط generalhak در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 25 مرداد 1392, 00:47 صبح
  2. سوال درباره کلاس دیاگرام
    نوشته شده توسط saba_2362 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1391, 10:36 صبح
  3. سوال درباره بانک اطلاعاتی در سی شارپ
    نوشته شده توسط zire noore mah در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 26 خرداد 1389, 22:47 عصر
  4. سوال: چند سوال درباره کلاس
    نوشته شده توسط seven7777777 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: دوشنبه 21 اردیبهشت 1388, 23:55 عصر
  5. سوال درباره توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Godfather در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •