نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار scarce
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    gifdoni.com
    پست
    330

    اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی

    سلام وقت شما بخیر

    من در پروژه (فروشگاه اینترنتی) قراره برای هر محصول 1 یا بیش از 1 تصویر آپلود کنم.
    نکته : تعداد تصاویر برای هر محصولی متفاوت هست .

    توضیحات :
    در این پروژه در حال حاضر برای هر محصول امکان آپلود فایل وجود دارد یعنی کدهای مربوط به اپلود بدون کوچکترین اشکالی کار میکنه دارای درصد پیشرفت فایل اپلود هم داره. مراحل آپلود هم به این شکل است

    1. ابتدا در فرم افزودن محصول جدید، اطلاعات فیلدها پر میشود و بعد تصاویر را انتخاب میکنم
    2. روی دکمه آپلود تصاویر کلیک میکنم تا تصاویر کامل بر روی فولدر موقت ذخیره بشه
    3. حالا روی دکمه ثبت اطلاعات کلیک میکنم تا :
    3.1 اطلاعات در دیتابیس ثبت شود
    3.2 تصاویر هم از فولدر موقت بصورت postId+randomnum در فولدر تصاویر در ریشه سایت کپی میشه در ضمن اگه نام فایل تکراری بود بصورت خودکار اعداد تصادفی تولید میشه و فایل ها بطور غیر تکرار ذخیره میشه.

    بطور مثال : اگه شناسه محصول در دیتابیس پس از ثبت 1000 باشه و تعداد 4 تصویر در هم در نظر گرفته باشم شکل فایل ها به این صورت آپلود میشه
    1000452512
    1000935058
    1000958834
    1000848856

    من برای نمایش تصاویر هر محصول، ( برای کاربران ) ابتدا کد محصول رو میگرم (که بطور مثال) 1000
    حالا با regex تمام تصاویری که نام آنها با 1000 شروع میشه را در فولدر تصاویر سرچ میزنم و نام آنها را لیست میکنم و به کاربر نشون میدم.


    حال سوال من اینجاست که نیاز به راهنمایی شما دارم :
    برای نشان دادن تصاویر به نظر خودم یکم راه پیچیده ای در نظر گرفته ام چرا ؟ چون اگه در یک فروشگاه 1000 تا محصول داشته باشیم و هر محصول هم حداقل 5 تصویر در آن قرار بگیره، تعداد کل تصاویر 5000 میشه من برای هر محصول باید 5000 فایل را چک کنم ببینم کدومشون با کد محصول شروع میشه!! این راه باعث هدر رفتن منابع و کند شدن روند نمایش محصول میشه


    به نظر شما باید نام فایل های هر محصول را در یک جدول در دیتابیس قرار بدم ؟ آیا راه حل بهتر و عملی دارید که بعدها دچار مشکل نشه؟

    لطفا راهنمایی کنید

  2. #2

    نقل قول: اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی

    نام فایل عکس را توی یک جدول با id محصول ذخیره کن و وقت نمایش با استفاده از id محصول عکس هایی که برای محصول است را نشان بده.

  3. #3

    نقل قول: اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی

    مي توني بدون چك كردن نام فايل هاي موجود از datetime حال حاضر براي نام اون استفاده كني

  4. #4

    نقل قول: اپلود تصاویر برای هر محصول در یک فروشگاه اینترنتی

    یک جدول عکس محصول بسازید. این جدول یک کلید خارجی از جدول محصولات داشته باشه. برای اسم هر عکس هم میتونید از
    Guid.NewGuid();
    استفاده کنید.

تاپیک های مشابه

  1. افکت تصاویر برای ایجاد گالری عکس
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 18:42 عصر
  2. چگونگی نمایش تصاویر مرتبط با یک محصول در یک فروشگاه
    نوشته شده توسط sadegh.rj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 08:59 صبح
  3. نرم افزار درست کردن تصاویر برای Sms موبایل با vb
    نوشته شده توسط noorsoft در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 12:43 عصر
  4. افکت تصاویر برای ایجاد گالری عکس
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 10:52 صبح
  5. درخواست برای معرفی سایت آموزشی فروشگاه اینترنتی
    نوشته شده توسط saharv در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1384, 13:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •