نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

  1. #1

    مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    سلام دوستان
    من در سی شارپ می خواهم جدولی را از word به richtextbox کپی کنم
    اما وقتی آن جدول را در برنامه ام کپی میکنم، و ذخیر می نمایم، پس از بازیابی اطلاعات، اطلاعات آن جدول چپ به راست میشود

    مثلا اگر در جدول اولیه دhده هایم 1 | 2 | 3 هست، در جدول بازیابی شده این اطلاعات به صورت 3 | 2 | 1 بازیابی و نمایش داده میشود. برای ذخیره جدول در اس کیو ال و بازیابی ان هم از روش ذخیره سازی فایل استفاده می کنم.
    چه کنم تا جدول و.. به درستی ذخیره و بازیابی شود. خواهش می کنم کمکم کنید. باور کنید چند وقت است این مشکل را نتوانسته ام حل کنم

    سوال دوم: وقتی خاصیت rigthToLeft را در RichTextBox عوض میکنم، متن داخل ن، فرمت خود نظیر رنگ و فونت و... را از دست می دهد. چه کنم برای رفع این مشکل؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    باید هنگام ذخیره richtextbox بهش بگی که بونی کد و نحوه الاین چه شکلی باشه
    مثلا
     richtextbox.SaveFile(string address, RichTextBoxStreamType.UnicodePlainText);

  3. #3

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    ممنون دوست من
    من اینکارو انجام دادم
    اما فایده ای نداشت که نداشت
    خواهش می کنم کمکم کنید
    چطور این همه نرم افزار هست که براحتی این کار رو انجام می ده اما من نمی تونم و کسی هم...........
    واقعا چه نکته ای هست که درست نمیشه ؟
    رفقا خواهشا کمکم کنید

  4. #4

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    بابا اصلا از این حرفا بیایم پایین تر...........
    وقتی من ورد(WORD) رو باز می کنم و یه جدول با متنی درست می کنم و مثلا یه رنگ و لعابی هم به اون جدول و متن داخلش میدم
    وقتی می خوام اون جدول رو در ریچ تکست باکس در سی شارپ کپی کنم و این کار رو انجام می دم.....
    چیزی که به ورد میاد اینه:
    یه جدول ساده و چپ به راست شده!!!!!!
    نه فرمتی از جدول باقی می مونه و نه سست به چپ بودنش.............
    حالا این رو کمکم کنید تا برسیم به ذخیره و بازیبی جدول ز بانک!!!!!
    ممنون

  5. #5

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    من سوال کردم
    میشه کسی راهنمایی کنه؟
    بابا چیز سختی خواستم مگه که همه هنگ کردن!!!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : جمعه 04 اردیبهشت 1394 در 23:22 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    سلام
    دوست گرامی ، شما پست فاقد محتوا ارسال میکنی ، آقای افراد یا سایر مدیران هم با توجه به قوانین سایت پست فاقد محتوا رو پاک میکنن ، ربطی هم به شخص خاصی نداره این داستان
    شمام که متاسفانه رعایت که نمیکنی ، هیچ ، تازه معترض هم هستی

    برادر من قوانین برای همه یکسان هست ، لطفا رعایت کنید


    موفق باشید.
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    نقل قول نوشته شده توسط mriman مشاهده تاپیک
    من سوال کردم
    میشه کسی راهنمایی کنه؟
    بابا چیز سختی خواستم مگه که همه هنگ کردن!!!!!!!
    ............................... اگه می خوای متن یاهر چیزی که درون richTextBox هست با همان قالب و رنگ ذخیره بشه و هنگام بازیابی هم همان قالب حفظ بشه
    بایستی به جای text از rtf استفاده کنی
    یه چیزی مثل این

                System.IO.StreamWriter file = new System.IO.StreamWriter("d:\\testan.rtf");
    file.WriteLine(this.richTextBox1.Rtf);
    file.Close();

  8. #8

    نقل قول: مشکل با ذخیره و بازیابی اطلاعات در richtexbox

    نقل قول نوشته شده توسط Mohammad.Ashtiani مشاهده تاپیک
    سلام
    دوست گرامی ، شما پست فاقد محتوا ارسال میکنی ، آقای افراد یا سایر مدیران هم با توجه به قوانین سایت پست فاقد محتوا رو پاک میکنن ، ربطی هم به شخص خاصی نداره این داستان
    شمام که متاسفانه رعایت که نمیکنی ، هیچ ، تازه معترض هم هستی

    برادر من قوانین برای همه یکسان هست ، لطفا رعایت کنید


    موفق باشید.
    از این قانون شما خبر نداشتم

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ذخیره و بازیابی اطلاعات فرم
    نوشته شده توسط lord_1033 در بخش PHP
    پاسخ: 22
    آخرین پست: سه شنبه 29 آذر 1390, 12:59 عصر
  2. ذخیره و بازیابی اطلاعات رکورد ها در فایل در پاسکال
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 08 بهمن 1386, 17:16 عصر
  3. ذخیره و بازیابی اطلاعات جدول بر روي هارد
    نوشته شده توسط rostamedastan در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 31 مرداد 1384, 03:25 صبح
  4. مشکل در ذخیره و بازیابی عکس در وی بی دات نت
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1384, 08:32 صبح
  5. کد برای ذخیره و بازیابی اطلاعات در DataBase توسط vb.net
    نوشته شده توسط programmermp در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1384, 22:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •