نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: توابع usb در سی شارپ

  1. #1

    Question توابع usb در سی شارپ

    با سلام بر اساتید
    دنبال یک برنامه خاص می گردم: یعنی میخوام توی usb flash یک سری فایل مثلا jpg و exe و... بریزم !! زمانیکه که کاربر usb flash را به پورت usb کامپیوتر وصل کرد ان فایل هایی که توی فلش هستند اجرا بشوند مثلا اجرای یک فیلم یا برنامه exe برای شبکه و....
    ایا این سیستم با سی شارپ پیاده می شود یا باید به سمت زبان های سطح پایین مثل سی و... رفت؟ لطفا اگر بلدید الگوریتم اش و توابع و... را توضیح بدهید!!

    سپاس

  2. #2

    نقل قول: توابع usb در سی شارپ


    using System.IO;

    for (int i = 65; i <= 90; i++) // A to Z
    {
    char DriveLetter = Convert.ToChar(i);
    DriveInfo di = new DriveInfo(DriveLetter.ToString());
    if (di.DriveType != DriveType.Removable) continue;
    System.Diagnostics.Process.Start(di.Name + "test.exe");
    }

  3. #3

    نقل قول: توابع usb در سی شارپ

    بسیار ممنون دوست عزیز: لطف کنید در مورد کد ها(الگوریتم) یکم توضیح بدهید!!
    سپاس

تاپیک های مشابه

  1. سوال: توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط minoo_f19 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آذر 1392, 00:04 صبح
  2. بکار برن توابع sql در سی شارپ
    نوشته شده توسط خسرو خان در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 مرداد 1389, 14:54 عصر
  3. سوال: کار با Port usb و سی شارپ
    نوشته شده توسط ahrimaneahurai در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آذر 1388, 15:53 عصر
  4. توابع api تو سی شارپ
    نوشته شده توسط najdgolame در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1388, 17:31 عصر
  5. سوال درباره توابع ریاضی در سی شارپ
    نوشته شده توسط Godfather در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: یک شنبه 09 دی 1386, 19:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •