نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: حرکت عکس

  1. #1

    Exclamation حرکت عکس

    سلام میخوام وقتی نشانه گر موس روی picture box عکس داخل اون تو پنج تا فریم متفاوت(پنج تا عکس متفاوت با سرعتی که همه دیده شن)تغییر کنه و وقتی روی اون کلیک میم یک فریم تغییر کنه
    میشه کمکم کنید؟مبتدی هستم!!!
    یه سوال دیگه کسی کامپوننت picture box به شکل دایره رو داره؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ebrahim.rayatparvar
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    https://www.youtube.com/c/zangclass
    پست
    714

    نقل قول: حرکت عکس

    سلام دوست من.
    من سوال اول رو خوب متوجه نشدم یا بهتره بگم اصلا متوجه نشدم ولی برای سوال دوم باید بگم که من به این روش میزنم که از 2 عدد picturbox استفاده میکنم و کد زیر رو میزنم.


    pictureBox4.Location = new Point(0, 0);
    pictureBox4.Parent = pictureBox1;
    pictureBox4.BackColor = Color.Transparent;

  3. #3

    نقل قول: حرکت عکس

    نقل قول نوشته شده توسط ebrahim.rayatparvar مشاهده تاپیک
    سلام دوست من.
    من سوال اول رو خوب متوجه نشدم یا بهتره بگم اصلا متوجه نشدم ولی برای سوال دوم باید بگم که من به این روش میزنم که از 2 عدد picturbox استفاده میکنم و کد زیر رو میزنم.


    pictureBox4.Location = new Point(0, 0);
    pictureBox4.Parent = pictureBox1;
    pictureBox4.BackColor = Color.Transparent;
    سلام ببخشید واضح ننوشتم
    میخوام تصویر داخل
    picturbox
    متحرک باشه یعنی وقتی نشانگر موس روی
    picturbox قرار گرفت عکس اول به عکس دوم و عکس دوم به عکس سوم و عکس سوم به عکس چهارم و عکس چهارم به عکس پنجم تغییر کنه
    وزمانی که روی
    picturbox کلیک می کنیم عکس پنجم به یه عکس دیگه تغییر کنه و سپس بعد از کلیلک عکس به حالت اول بر گرده
    کاری که قراره انجام شه دقیقا کاریه که توی لینک زیر در قسمت :زیر عکس هدر و بخش خبر نامه اینترنتی درخواست برنامه و ورد کار بران انجام میشه لطفا به سایت یه سر بزن منظورمو متوجه میشی
    http://www.farsroid.com/

    مرسی

  4. #4

    نقل قول: حرکت عکس

    کسی نیست جواب بده خیلی لازم دارم

تاپیک های مشابه

  1. حرکت عکس بک گراند و تکرار آن به کمک جاوا
    نوشته شده توسط aznaee در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 09 خرداد 1391, 21:01 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 13 بهمن 1390, 09:47 صبح
  3. آموزش: حرکت عکس و متن
    نوشته شده توسط عاطفه اسماعیلی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 شهریور 1389, 22:11 عصر
  4. مبتدی: حرکت عکس
    نوشته شده توسط عاطفه اسماعیلی در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 22:05 عصر
  5. سوال: حرکت عکس همراه متن با زدن کلیک
    نوشته شده توسط karim orooji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1388, 18:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •