نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

  1. #1

    Post درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    سلام خسته نباشید
    من بار اولم هست که با C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎ و xml کار میکنم هرچی رفرنس و جزوه هارو بالا پایین کردن نتونستم راه حلی برای این پروگرام پیدا کنم اگه لطف کنین راهنمایی کنین خیلی ممنون میشم

    نحوه کار :

    برنامه ای که 2 فایل xml بگیره
    برای مثال

    <root>
    <test name="n1" lastname="ln1" id="i1" />
    <test name="n2" lastname="ln2" id="i2" />
    </root>

    و

    <root>
    <thetest tell="t1" num="n1" id="i2">
    <thetest tell="t2" num="n2" id="i1"/>
    </root>

    از طریق ID اینارو به هم بچسبونه
    و یه با استفاده از Sql یا هر راه دیگه یه عدد غیر تکراری به هر لاین اضافه کنه و xml ها رو بچسبونه
    مثلا این خروجی رو بده


    <root>
    <resutlt name="n1" id="i1" tell="t2" num="n2" adadegheryetekrari="111111111111"/>
    <resutlt name="n2" id="i2" tell="t1" num="n1" adadegheryetekrari="111111111112"/>
    </root>




    دلیل استفاده از بانک داده هم اینه که با هر بار بازو بسته شدن برنامه یا ایمپورت کردن xml های متفاوت adadegheryetekrari نباید تکرار شه

    خواهش میکنم راهنمایی کنین بد جوری گیر کردم
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    سلام دوست عزیز

    یا توضیح شما ناقصه یا من نمی فهمم چی میخوای ولی برای جلوگیری از تکرار راه های زیادی هست.مشکلت قابل حله فقط درست توضیح بده یا مثلا کوچیک بم بده

  3. #3

    نقل قول: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    نقل قول نوشته شده توسط malizergani مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    یا توضیح شما ناقصه یا من نمی فهمم چی میخوای ولی برای جلوگیری از تکرار راه های زیادی هست.مشکلت قابل حله فقط درست توضیح بده یا مثلا کوچیک بم بده
    با تشکر از توجه تون به سوال
    بزارین کلا مسئله رو به صورت راحت تر تغییر بدم
    سوال من چند قسمت داره

    1 : چه جوری 2 تا فایل XML لود کنم و اونارو تبدیل به SQL کنم
    2 : چه جوری بین این 2 تا TABLE ارتباط برقرار کنم و به Table جدید با اونا بسازم مثلا با دوتا لیست مثل زیر
    TABLE 1 هون XML 1 هست که تبدیل به SQL شده table 2 هم XML 2

    fhgdn96jadjehonson7i.png
    http://8pic.ir/images/fhgdn96jadjehonson7i.png

  4. #4

    نقل قول: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    خب این از کجا بدونه که کدوم سطر از table1 رو با کدوم سطر ا table2 با هم ادغام کنه؟

  5. #5

    نقل قول: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_hr مشاهده تاپیک
    خب این از کجا بدونه که کدوم سطر از table1 رو با کدوم سطر ا table2 با هم ادغام کنه؟
    هر سطر رو به صورت یه ایتم از لیست در بیاره با دو تا لیست این کارو انجام بده

  6. #6

    نقل قول: درخواست کمک بزرگ در xml و Sql

    سلام دوست عزیز

    کد بهمراه نمونه پروژه رو ببین انشاالله مشکلت حل میشه

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var t1 = new DataSet1().t1;
    var t2 = new DataSet1().t2;

    t1.Rows.Add(new object[] { 1, "Mohammad Ali", "Zergani" });
    t1.Rows.Add(new object[] { 2, "Danial", "Afshari" });

    t2.Rows.Add(new object[] { 1, "09163236194", "0916" });
    t2.Rows.Add(new object[] { 2, "09367817949", "0937" });

    var result = (from _t1 in t1

    join _t2 in t2
    on _t1.ID equals _t2.ID_t1

    select new
    {
    ID = _t1.ID,
    Name = _t1.Name,
    LastName = _t1.LastName,
    Tel = _t2.Tel,
    Num = _t2.Num,
    }).ToList();

    dataGridView1.DataSource = result;
    }


    دانلود نمونه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 27 فروردین 1394 در 00:24 صبح

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک جهت نمایش خروجی یک دستور sql در کریستال
    نوشته شده توسط behnamj در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 08:48 صبح
  2. درخواست کمک برای اعداد اعشاری بزرگ
    نوشته شده توسط abbas4833 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 17:24 عصر
  3. سوال: درخواست کمک برای کار با فایلهای XML
    نوشته شده توسط uservb در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 مرداد 1389, 10:25 صبح
  4. درخواست کمک بزرگ
    نوشته شده توسط dorostkar_ma در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 26 اردیبهشت 1385, 09:38 صبح
  5. فرم به شکل دلخواه (درخواست کمک)
    نوشته شده توسط mnazari در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 فروردین 1382, 19:30 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •