نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

  1. #1

    مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView(لطفا کمک کنید)

    سلام دوستان بنده در یکی از لایه هایم یک دکمه و یک تصویر و یک وب ویو قرار داده ام و Gravity لایه ای که اینا رو دربر میگیره رو center گذاشته ام.در Graphical layout این سه عنصر به خاطر Gravity ای که دادم در مرکز لایه قرار میگیرند.اما به موقع اجرای برنامه Gravity مورد نظر فقط بر روی عکس و باتن اعمال می شود و WebView به سمت چپ لایه می چسبد.میشه بفرمایید مشکل از کجاست؟ کدی که استفاده کرده ام:

    WebView wv = (WebView) findViewById(R.id.wv);
    wv.setBackgroundColor(Color.TRANSPARENT);
    wv.loadUrl("file:///android_asset/anim.gif");

    هدف نهایی:نمایش فایل گیف در وب ویو به صورت آفلاین و وسط چین شده که من در وسط چین کردن مشکل دارم.
    آخرین ویرایش به وسیله bahman72313 : دوشنبه 24 فروردین 1394 در 12:27 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    سلام. شما باید محتوای html رو وسط چین بکنید مثلا تو div وب ویو فقط نمایشه نه چیز دیگه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    نقل قول نوشته شده توسط tux-world مشاهده تاپیک
    سلام. شما باید محتوای html رو وسط چین بکنید مثلا تو div وب ویو فقط نمایشه نه چیز دیگه
    کد زیر رو امتحان کردم ولی انگار اصلا وب ویو ای وجود نداره و هیچی نمایش داده نشد:

    WebView wv = (WebView) findViewById(R.id.wv);
    wv.setBackgroundColor(Color.TRANSPARENT);
    String Path = "file:///android_asset/anim.gif";
    String html = "<html>" +
    "<head>" +
    "</head>" +
    "<body>" +
    "<center><img src='" + Path + "'/img></center>" +
    "</body>" +
    "</html>";


    wv.loadData(html, "text/html", "UTF-8");









    لطفا کمکم کنید.یک هفته هستش که می خوام یک لودینگ ساده به صورت وسط چین شده در ابتدای برنامه ام داشته باشم اما هر کاری می کنم نمی تونم وسط چینش کنم.

  4. #4

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    دوستان در صورت امکان کمک کنید!!!!

  5. #5

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    دوست عزیز شما اول
    تصویر و متن مورد نظرت رو تو یه فایل html طراحی کن (که وسط چین باشه)
    بعد با webview لودش کن


    -------------------
    به راحتی هم وسط چین میشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    نقل قول نوشته شده توسط Ebrahimkh مشاهده تاپیک
    دوست عزیز شما اول
    تصویر و متن مورد نظرت رو تو یه فایل html طراحی کن (که وسط چین باشه)
    بعد با webview لودش کن


    -------------------
    به راحتی هم وسط چین میشه
    مشکلم دقیقا همین هستش که گفتین!!! فقط نمی دونم چطوری فایل gif رو به صورت وسط چین شده و آفلاین لود کنم؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    با html که آشنایی دارید
    باتگ center اون رو وسط چین کنید
    و درآخر به این شکل به برنامت اضافش کن(چیز خاصی نیست)


    webViewirancell = (WebView) findViewById(R.id.webViewirancell);

    String file_path = "file:///android_asset/myfolder/Namefile.html";


    webViewirancell.getSettings().setJavaScriptEnabled (true);
    webViewirancell.getSettings().setLoadWithOverviewM ode(true);
    webViewirancell.getSettings().setUseWideViewPort(t rue);
    webViewirancell.getSettings().setBuiltInZoomContro ls(false);
    webViewirancell.loadUrl(file_path);

  8. #8

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    دو کد زیر رو امتحان کردم اما نشد که نشد:

    <html>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <img src="anim.gif" align="middle">
    </td>
    </tr>
    </table>
    </html>
    ///////////////////////////////////////////////////////////////
    <html>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <center><img src="anim.gif" ></center>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </html>

    کدهای شما رو هم اضافه کرده ام اما نشد!!!!نمیدونم چرا به سمت چپ می چسبه؟؟؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل با وسط چین کردن محتوای WebView

    دوست عزیز تگها رو اینجوری استفاده کنید


    <html>
    <center>
    <table>
    <tr>
    <td>
    <img src="anim.gif" >
    </td>
    </tr>
    </table>
    </center>
    </html>


    شما تو سورس بالا فقط ستون تیبل رو وسط چین می کنید
    تست بزنید من که انجام میدم درست جواب میده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در وسط چین کردن چند تا Icon (آیکون) برای بوت استرپ
    نوشته شده توسط ab.ali در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1393, 18:01 عصر
  2. مشکل در وسط چین کردن div
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 29 اردیبهشت 1393, 10:03 صبح
  3. مشکل در وسط چین کردن div
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 11 فروردین 1393, 23:55 عصر
  4. سوال: مشکل با وسط چین کردن دیو در حالت absolute (فقط در اکسپلورر)
    نوشته شده توسط moferferi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1391, 15:35 عصر
  5. مشکل در وسط چین کردن datagrid
    نوشته شده توسط mostafa_bahar در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مهر 1388, 10:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •