نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    سلام دوستان عزیز من یک فرم دارم با دو تا تکس باکس که بر اساس تاریخ جستجو میکنن

    برای جستجو از کوئری زیر استفاده میکنم ولی عمل نمیکنه

    میشه بگین مشکلش چیه ؟


    var selectdate = from c in db.Tbl_Hazine
    where string.Compare(c.Date, maskedTextBox1.Text) >= 0
    &&
    string.Compare(c.Date, maskedTextBox2.Text) <= 0
    select c;


  2. #2
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    با سلام

    میشه بگید چرا عمل نمیکنه ؟

    خطا میده ؟ نتیجه نداره ؟ نتیجه ی مورد انتظار شما رو نشون نمیده ؟ و ...

    یک خورده بیشتر توضیح بدید

    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    نه اصلا خطا نداره

    من بهش تاریخ دادم از 1370/01/01 تا تاریخ 1370/01/01


    ولی هیچی نمایش نمیده

  4. #4
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    کدهای زیر رو ببینید :


    private void btnGet_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var myTable=new List<MyRow>
    {
    new MyRow("1370/01/01"),
    new MyRow("1370/01/02"),
    new MyRow("1370/01/01"),
    new MyRow("1370/01/03"),
    new MyRow("1370/01/07"),
    new MyRow("1370/01/01"),
    };

    var parameter = "1370/01/01";
    var selectdate = (from c in myTable
    where String.Compare(c.Date, parameter) >= 0
    && String.Compare(c.Date, parameter) <= 0
    select c).ToList();
    }

    public class MyRow
    {
    public MyRow(string date)
    {
    Date = date;
    Id = Guid.NewGuid().ToString();
    }

    public string Id { get; set; }
    public string Date { get; set; }
    }


    نتیجه خروجی به این صورت شد :
    و وقتی هم اینطوری نوشتم :



    var myTable=new List<MyRow>
    {
    new MyRow("1370/01/01"),
    new MyRow("1370/01/02"),
    new MyRow("1370/01/01"),
    new MyRow("1370/01/03"),
    new MyRow("1370/01/07"),
    new MyRow("1370/01/01"),
    };

    var parameterStart = "1370/01/01";
    var parameterEnd = "1370/01/02";
    var selectdate = (from c in myTable
    where String.Compare(c.Date, parameterStart) >= 0
    && String.Compare(c.Date, parameterEnd) <= 0
    select c).ToList();

    public class MyRow
    {
    public MyRow(string date)
    {
    Date = date;
    Id = Guid.NewGuid().ToString();
    }

    public string Id { get; set; }
    public string Date { get; set; }
    }


    نتیجه باز درست دروامد.

    مطمئن هستید مشکل از ساختار داده هاتون نیست ؟

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    عمل نمیکنه

    من گزارش رو پاس میدم به استیمول ولی باز هم نمایش نمیده


    public StiReport reportdate = new StiReport();
    public void regdata4(StiReport report4)
    {

    var selectdate = (from c in db.Tbl_Hazine
    where String.Compare(c.Date, s.Text) >= 0
    && String.Compare(c.Date, end.Text) <= 0
    select c).ToList();
    report4.RegData("selectdate", selectdate);

    }

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    reportdate.Load("\\Report.mrt");
    regdata4(report);
    reportdate.Show();
    }


  6. #6
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    بدین شکل هم یک امتحان بکن :


    var selectdate = (from c in myTable
    where String.Compare(c.Date.Trim(), parameter.Trim()) >= 0
    && String.Compare(c.Date.Trim(), parameter.Trim()) <= 0
    select c).ToList();

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    اخه چرا اینطوریه اصلا نمایش نمیده

    همه چی درسته همه گزارش ها عالی عمل میکنه

    نمیدونم چرا برای تاریخ اینطوریه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mohammad2407
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    502

    نقل قول: کوئری جستجو بر اساس تاریخ

    دوستان وقتی تاریخ رو از داخل دیتا بیس کپی میکنم گزارش انجام میشه ولی وقتی تایپ میکنم عمل نمیکنه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجو بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط shaghayegh_ir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1391, 19:55 عصر
  2. سوال: جستجو بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1390, 10:40 صبح
  3. جستجو بر اساس تاریخ
    نوشته شده توسط ghalehnoey در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 31 اردیبهشت 1390, 20:55 عصر
  4. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اسفند 1389, 23:38 عصر
  5. کمک برای جستجو بر اساس تاریخ با SQL
    نوشته شده توسط namaz17 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 01 اسفند 1388, 10:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •