نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل کوچک در دیتابیس

  1. #1

    Arrow مشکل کوچک در دیتابیس

    دوستان من در برنامم موقع اجرا به چنین خطایی برخورد می کنم دلیلش چیه؟
    نصفی از برنامه مشکلی نداره اما نصف دیگه چنین خطایی می ده
    Captuwwwre.jpg

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: مشکل کوچک در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط mamad1994 مشاهده تاپیک
    دوستان من در برنامم موقع اجرا به چنین خطایی برخورد می کنم دلیلش چیه؟
    نصفی از برنامه مشکلی نداره اما نصف دیگه چنین خطایی می ده
    Captuwwwre.jpg
    با سلام ، بخاطر این هست که شما دفعات قبلی که کانکشنتون رو Open کردید اونو نبستید ، مثلا کد شما قبل از اینکه به کد بستن دیتابیس برسه بخاطر خطای ران تایم از کار باز ایستاده به این ترتیب باز مونده و در دفعات بعد موجب مشکل شده ، برای اجتناب از مشکلات این چنینی باید از بلوک try-catch-finally به طرزی استفاده کنید که حتی در صورت خطای ران تایم کد مربوط به Close دیتابیس اجرا بشه ..

  3. #3
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: مشکل کوچک در دیتابیس

    ضمنا راه حل دیگه اینکه شما میتونید با استفاده از خاصیت State از شیئ objconnection که تو برنامتون ساختید بررسی کنید که کانکشن Open هست یا نه اگر نبود Open بکتید، ولی به هرحال من توصیم اینه از بلوک Try-Catch در کداتون بهره ببرید ، موفق باشید..

  4. #4

    نقل قول: مشکل کوچک در دیتابیس

    مرسی از شما اما من بستم مثلا یک فرم که می یاد بیرون اینه ببینید

    using System;
    using System.Data.SqlClient;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;

    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace courseselection
    {
    public partial class frmadostad : Form
    {
    //string str = "Data Source=DASHI-77A4AECA0\\SQLEXPRESS;Initial Catalog=farhang;Integrated Security=True";
    SqlDataAdapter objDataAdapter;
    CurrencyManager objcurrencymanager;
    DataView objDataView;

    public frmadostad()
    {
    SqlConnection objconnection = connectionclass.getconnection ();
    objDataAdapter = new SqlDataAdapter("SELECT * FROM teacher", objconnection);

    InitializeComponent();

    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Close();
    }

    private void label5_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection objConnection = connectionclass .getconnection ();
    SqlCommand objCommand = new SqlCommand();
    objCommand.Connection = objConnection;
    objCommand.CommandText = "INSERT INTO teacher" +
    "(tcode, tname, tfamily, tid,tmarrid,tfieldstudy,tdegree,tsex) " +
    "VALUES(@tcode, @tname, @tfamily, @tid,@tmarrid,@tfieldstudy,@tdegree,@tsex)";
    if (textBox1.Text.Length > 5)
    {
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tcode", textBox1.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tname", textBox2.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tfamily", textBox3.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tid", textBox4.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tmarrid", textBox5.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tfieldstudy", textBox6.Text);
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tdegree", textBox7.Text);
    if (radioButton1.Checked == false && radioButton2.Checked == false)
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tsex", "نامشخص");
    if (radioButton1.Checked == true)
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tsex", radioButton1.Text);
    if (radioButton2.Checked == true)
    objCommand.Parameters.AddWithValue("@tsex", radioButton2.Text);
    objConnection.Open();
    try
    {
    objCommand.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show(".ثبت با موفقیت انجام شد", "تعریف استاد", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Information);
    }
    catch
    {
    MessageBox.Show("!کداستاد تکراری است", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Stop);
    }
    objConnection.Close();

    }

    else
    {
    MessageBox.Show("کداستاد حداقل 6 کاراکتر لازم دارد", "هشدار", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Warning );
    textBox1.Text = "";
    textBox1.Focus();
    }
    }

    private void button4_Click (object sender, EventArgs e)
    {
    Application.OpenForms[0].Show( );

    }
    }
    }


  5. #5
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    اسفند 1393
    پست
    85

    نقل قول: مشکل کوچک در دیتابیس

    ;()objConnection.Close رو داخل بلوک finaly قرار بدید و موقع باز بسته کردن هم ،
    if (objConnection.State == ConnectionState.Closed)
    objConnection.Open();

    برای بسته کردن هم مشابه بالا ، منتها با ConnectionState.Open چک می کنین ،

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ساخت دیتابیس
    نوشته شده توسط Ali_Mor در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 21:13 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 مرداد 1393, 21:46 عصر
  3. رفع مشکل کوچک و بزرگ بودن حروف بعد از آپلود سایت
    نوشته شده توسط javad_hosseiny در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 18 تیر 1391, 00:33 صبح
  4. یه مشکل کوچک با متن یه دکمه
    نوشته شده توسط kimia1 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1383, 10:16 صبح
  5. مشکل در ساخت دیتابیس جدید
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اردیبهشت 1383, 16:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •