نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بدست آوردن گزینهی انتخابی در repeater

  1. #1

    بدست آوردن گزینهی انتخابی در repeater

    سلام ... ببخشید امروز زیادی سوال کردم

    ما یه repeater داریم که به وسیله marquee گزینه های داخل repeater حرکت میکنه و این گزینه ها به صورت link هستن حالا ما می خواهیم وقتی کاربر یکی از این گزینه ها رو انتخاب می کنه و وارد صفحه مورد نظر میشه ما بدونیم او چندمین گزینه رو انتخاب کرده .

  2. #2
    یک Query String رو با مقدار اندیس لینک مربوطه به انتهای لینک اضافه کن و در صفحه ی مقصد، مقدار Query String رو بازیابی کن.

    موفق باشی.

  3. #3
    ممنون از جوابتون

    من می خوام این کار و کنم :
    می خوام وقتی کاربر روی یکی از اخبار موجود در repeater کلیک می کنه من بتونم شماره خبر انتخابی ( مثلا اندیس ) رو به صفحه شرح خبر ارسال کنم . و در صفحه شرح خیر در page load اون اندیس رو بررسی کنم و خبر مربوط به اونو نشون بدم .
    در بانک اخبارم یه عنوان و یه شرح خبر دارم و یه id که از نوع autonumber هستش و یه فیلد با نام سایت کق مقدارش برای همه مشترک و akhbar.aspx?id هستش
    در قسمت html این کدو می نویسم اشکال می گیره :
    asp:HyperLink ID="HyperLink1"
    text='<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "onvan") %>'
    NavigateUrl='<%# DataBinder.Eval(Container.DataItem, "site")+DataBinder.Eval(Container.DataItem, "id" %>'
    runat="server" />

    و در قسمت کد نویسی هم خواستم که columns به جدول اضافه کنم .
    کد زیر رو نوشتم ولی بازهم جواب نداد :
    con.Open()
    Dim dt As New DataTable("akhbar")
    Dim dc2 As New DataColumn("radif", GetType(String))
    dc2.AutoIncrement = True
    dc2.AutoIncrementSeed = 1
    dc2.AutoIncrementStep = 1
    dt.Columns.Add(dc2)


    Dim dc As New DataColumn("radif2", GetType(String))
    dc.DefaultValue = "akhbar.aspx?id=" + dt.Columns("radif").DefaultValue.ToString
    dt.Columns.Add(dc)
    ds.Tables.Add(dt)



    Dim da As New SqlDataAdapter("select * from akhbar", con)
    da.Fill(ds, "akhbar")
    Repeater1.DataSource = ds
    Repeater1.DataBind()

    به نظر شما اشکال کار کجاست
    چرا داره جواب نمیده
    میگید چیکار کنم

  4. #4
    البته لازم بگم که فیلد id از نوع صحیح هستش.
    و وقتی دارم اونو در قسمت html با فیلد site که از نوع رشته ای هستش جمع می کنم پیغام خطا میده

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تو Repeater های تو در تو
    نوشته شده توسط mohtav در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 21:35 عصر
  2. متوقف کردن حرکت repeater در هنگام ....
    نوشته شده توسط sm_montazar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 08:08 صبح
  3. تنظیم repeater از راست به چپ
    نوشته شده توسط sm_montazar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 08:49 صبح
  4. دادن شماره ردیف به Repeater
    نوشته شده توسط rz_rahgozar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 28 اردیبهشت 1385, 05:19 صبح
  5. مشکل با Repeater
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •