نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: مشکل با آمار بازدید

  1. #1

    مشکل با آمار بازدید

    دوستان من می خواستم یه آمار بازدید ساده درست کنم که کردم اما یه مشکلی که داره اینه که وقتی پیج لود میشه 4 تا به آمار بازدید اضافه میشه به جای 1 چرا؟ :
    try
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection(conStr);
    SqlCommand cmd1=new SqlCommand("Update tbl_Project Set ViewPro=ViewPro+1",con);
    con.Open();
    cmd1.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }
    catch(Exception a){
    lblResult.Text=a.Message;
    }

  2. #2

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    این کد رو کجا گذاشتی؟ اگه توی page load هست از !ispostback استفاده کن شاید مشکلت حل شه.
    مشکل احتمالی محلی هست که این کد فراخونی میشه

  3. #3

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    salib جان تو یه فانکشن نوشتم و تو پیج لود هم از ispostback استفاده کردم که اگه فالز بود اینو اجرا کنه ، ولی نمی دونم چرا 4 تا اضافه می کنه

  4. #4

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    راه حل هایی که به ذهنم میرسه (حداقل برای دیباگ)
    1-try و catch رو غیرفعال کنید
    2-کد رو مستقیم در پیج لود قرار بدید نه در فانکشن
    3-اون +1 رو به +2 تغییر بدید ببینید واقعا 4بار اضافه میشه یا 4 از جای دیگه میاد

  5. #5

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    برادر ، عزیز دل من ، داداش گلم. از Try catch برای بررسی خطا در محیط VS استفاده می کنید ؟ برادر پس Break Point برای چیه ؟
    دوست عزیز بهترین کار اینه که شما این کد را مستقیما توی SQL Management ران کنید.
    اگر اونجا درست کار کرد پس 100% از ویژوال استادیو هست ( یعنی کد هایی که توی ویژوال استادیو نوشتین) با یه Break Point گذاشتن مشکلتون حل میشه

    hoolity.com
    هولایتی


    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    دوست عزیز کد که اجرا میشه مشکلی تو اجراش ندارم فقط به جای یه دونه 4 تا ضافه می شه

  7. #7

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    یه سوال دیگه الان این Try catch من استفاده کردم مگه مشکلی داره؟ یعنی نباید از try استفاده کرد؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    دوستان این مشکل تا حالا برای کسی به وجود پیش نیومده؟

  9. #9

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    نقل قول نوشته شده توسط salibsatan مشاهده تاپیک
    راه حل هایی که به ذهنم میرسه (حداقل برای دیباگ)
    1-try و catch رو غیرفعال کنید
    2-کد رو مستقیم در پیج لود قرار بدید نه در فانکشن
    3-اون +1 رو به +2 تغییر بدید ببینید واقعا 4بار اضافه میشه یا 4 از جای دیگه میاد
    دوستان این مشکل تا حالا برای کسی به وجود پیش نیومده؟
    کاری که گفتم انجام دادی دوست عزیز؟نتیجه؟یه بلوک بیشتر از کدت رو بزار.این قسمت از کد که (از دید من) مشکلی نداره.مشکل اجرا شدنش هست

  10. #10

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    آره اتفاقاً +2 هم کردم حتی نوع داده ای sql اش رو هم عوض کردم ، اما نشد ، وقتی +2 کردم 10 تا 10 تا اضافه می شد.
    حتی بردمش داخل page load اما باز هم نشد

  11. #11

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    سلام
    آمار بازدید رو توی پیج لود گذاشتین؟ این منطقی نیست دوست عزیز
    باید توی فایل گلوبال، توی متد session_start بزارید

  12. #12

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    آره تو پیج لود گذاشتم دیگه من نمی خوام آمار تعداد افراد آنلاین سایت یا تعداد بازدید از سایت رووو در بیارم که فقط می خوام تعداد بازدید از یه پیج خاص در بیارم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار shima and pariya
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    شهر خيام
    سن
    32
    پست
    164

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    نقل قول نوشته شده توسط mamad_za مشاهده تاپیک
    آره اتفاقاً +2 هم کردم حتی نوع داده ای sql اش رو هم عوض کردم ، اما نشد ، وقتی +2 کردم 10 تا 10 تا اضافه می شد.
    حتی بردمش داخل page load اما باز هم نشد
    برک پوینت رو برای پیج لود و همینطور باتن(اگه داری)بزار و همینطور موارد اضافه رویکی یکی کدهاشو بردار
    شایدpostback داری متوجه نمیشی

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار Davidd
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    391

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    در داخل صفحه از Ajax UpdatePanel استفاده نکردید؟ اگه جواب مثبته دلیلش اینه که با هربار request بوسیله UpdatePanel کل رخدادهای صفحه شامل page_load و ... اجرا میشوند. در این حالت استفاده از ViewState میتونه کمکت کنه. میتونی در Page_load چک کنی که متغیر مثلا به نام IsVisited داخل ViewState مقدارش Null هست یا نه. اگه Null بود ینی صفحه برای بار اول داره لود میشه در اینصورت تعداد بازدید صفحه در دیتابیس باید بروز بشه و در آخر به متغیر IsVisited در ViewState یک مقدار بدید. چنانچه در Page_load متغیر IsVisited مقدار داشت ینی Page_load قبلا یه بار اجرا شده.

  15. #15

    نقل قول: مشکل با آمار بازدید

    نقل قول نوشته شده توسط Davidd مشاهده تاپیک
    در داخل صفحه از Ajax UpdatePanel استفاده نکردید؟ اگه جواب مثبته دلیلش اینه که با هربار request بوسیله UpdatePanel کل رخدادهای صفحه شامل page_load و ... اجرا میشوند. در این حالت استفاده از ViewState میتونه کمکت کنه. میتونی در Page_load چک کنی که متغیر مثلا به نام IsVisited داخل ViewState مقدارش Null هست یا نه. اگه Null بود ینی صفحه برای بار اول داره لود میشه در اینصورت تعداد بازدید صفحه در دیتابیس باید بروز بشه و در آخر به متغیر IsVisited در ViewState یک مقدار بدید. چنانچه در Page_load متغیر IsVisited مقدار داشت ینی Page_load قبلا یه بار اجرا شده.
    ممنونم دوست عزیز اما من اصلا ً ایجکس و آپدیت پنل استفاده نکردم نمی دونم واقعاً با این مورد چیکار کنم خیلی شاخ شده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در آمار بازدید از سایت
    نوشته شده توسط abbas3zaar در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 06 اردیبهشت 1392, 02:38 صبح
  2. مشکل آمار بازدید
    نوشته شده توسط mirahsani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 26 اسفند 1391, 11:59 صبح
  3. مشکل لینک باتن به همراه آمار بازدید
    نوشته شده توسط setareh2013 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 مرداد 1391, 23:17 عصر
  4. سوال: مشکل در آمار بازدید سایت
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 24 تیر 1391, 16:16 عصر
  5. سوال: مشکل در آمار بازدید از سایت
    نوشته شده توسط danijoon در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 23 شهریور 1389, 17:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •