نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل با PHPExcel

  1. #1

    مشکل با PHPExcel

    سلام.
    من توی win7 و با wamp2.5 ، با کلاس PHPExcel کار می کردم مشکلی هم نبود.
    حالا باید کدها رو منتقل کنم به لینوکس مدل CentOS .کدها رو منتقل کردم حالا جواب نمیده.

     if ((class_exists($pClassName,FALSE)) || (strpos($pClassName, 'PHPExcel') !== 0)) {
    // Either already loaded, or not a PHPExcel class request

    return FALSE;
    }

    خودم فکر کنم این شرط برقرار میشه و FALSE برمی گرده.در حالی که توی ویندوز وارد این شرط نمیشه.
    دوستان کسی با این کلاس کار کرده راهنمایی کنه.
    راه حلی نیست که بدون csv فایل اکسل رو بریزیم توی mysql ؟؟؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل با PHPExcel

    خودم درستش کردم.
    برای بقیه دوستان که شاید مشکل منو داشته باشن.
    توی شرط pClassName رو zip archive نمایش می داد.
    office 2007 به بالا در حقیقت یه جور zip محسوب می شه. توی مدل CentOS من باز کردن فایل zip پشتیبانی نمی شد
    پس دوتا راه حل بود
    1- نصب zip
    2- پایین آوردن ورژن
    برای من دومی راحت تر بود.
    این کد رو
    کد HTML:
    $objReader = PHPExcel_IOFactory::createReader('Excel2007');
    تغییر دادم به
    کد HTML:
    $objReader = PHPExcel_IOFactory::createReader('Excel5');
    مشکل حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. یک مشکل هنگام کپی کردن فایل مربوط به بانک
    نوشته شده توسط ghaum در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1384, 23:00 عصر
  2. مشکل در دسترسی به Interbase
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 فروردین 1382, 00:03 صبح
  3. مشکل در بی دی ای دلفی
    نوشته شده توسط hosseinabdollah در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1382, 17:38 عصر
  4. مشکل ارسال ایمیل در سایت
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1382, 14:24 عصر
  5. مشکل در نمایش Time
    نوشته شده توسط (امید) در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اسفند 1381, 10:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •