نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

  1. #1

    Lightbulb دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

    سلام،
    دو تا فرم دارم
    داخل فرم یک دوتا دگمه هس، button اولی باعث میشه فرم دو نمایش داده بشه، داخل فرم 2 یه دکمه دیگه هست که متغیری به نام i رو مقدار دهی میکنه و فرم دو رو میبنده،
    وقتی برگشتیم داخل فرم اول ،دکمه دومی باید مقدار متغیر i رو نشون بده !من هر کاری میکنم 0 رو نشون میده

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

    یه راهش اینه که متغیر رو به صورت public static تعریف کنی

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط rezafatehy مشاهده تاپیک
    یه راهش اینه که متغیر رو به صورت public static تعریف کنی
    نه نشد

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

    تعریف متغیر سراسری در یک کلاس خارج از این فرم ها راه حل شماست

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به متغیرهای فرم های دیگه

    نقل قول نوشته شده توسط sohrab08 مشاهده تاپیک
    نه نشد
    مرسی درست شد

تاپیک های مشابه

  1. نحوه دسترسی به متغیرهای فرم های یک برنامه؟
    نوشته شده توسط پیام حیاتی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 17:09 عصر
  2. سوال: قرار گرفتن فرم بر روی همه ی فرم های دیگه
    نوشته شده توسط JaVa در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 19 بهمن 1391, 23:04 عصر
  3. تنظیم دسترسی کاربران به فرم های مختلف
    نوشته شده توسط sara_mp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 08 آذر 1390, 09:22 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1390, 12:57 عصر
  5. نحوه مشخص کردن اینکه فرم اصلی غیرفعال شه در موقع اینکه فرم های دیگه فعال هستند
    نوشته شده توسط shabe_barani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 11:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •