نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چک کردن شرط

  1. #1

    Question چک کردن شرط

    درود

    چه طور میشه ، شرطی تنظیم کرد که اگر مثلا کد وارد شده در Text1 در جدول Table1 در ستون code وجود داشت، پیغام بده که این کد موجود میباشد، این چک کردن کد اونم بین شاید هزار تا رکورد چه طور امکان پذیر میباشد ؟
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 07:50 صبح

  2. #2

    نقل قول: چک کردن شرط

    سلام

    باید اینطوری کد بزنی


    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM Table1 WHERE code=" & val(text1.text)
    Adodc1.Refresh

    If Adodc1.Recordset.RecordCount>0 Then
    MsgBox "کد موجود می باشد"
    End If

تاپیک های مشابه

  1. مشخص کردن شرط جدول برای وارد کردن حروف فارسی
    نوشته شده توسط sempay_ninjutsu در بخش T-SQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 آذر 1390, 11:15 صبح
  2. چک کردن شرط در if
    نوشته شده توسط ramin149 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 00:26 صبح
  3. مشکل در پیدا کردن شرط پایان پیمایش و چاپ گره های یک لیست دو پیوندی حلقوی
    نوشته شده توسط sina1370 در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 اسفند 1388, 12:34 عصر
  4. اضافه کردن شرط جدید به فیلتر Developer Express Inc
    نوشته شده توسط Ali Mahabadi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آبان 1388, 14:04 عصر
  5. سوال: مساوی کردن شرط where با یه متغیر
    نوشته شده توسط pbiuki630 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 16:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •