نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مقدار دادن به یک اندیس رشته

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    8

    Angry مقدار دادن به یک اندیس رشته

    سلام من یک ماهی هست سی شارپ کار میکنم یه سوال پیش اومد برام هرجا گشتم جوابش نبود

    static void Main(string[] args)
    {
    string str = "Reca";
    str[2] = 'z';

    }


    خواستم ببینم چرا خط چهارم خطا میده؟؟؟؟؟؟
    هزارتا برنامه نویس اینجاست یعنی یکی جواب اینو بلد نیستتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
    آخرین ویرایش به وسیله esisaeed1 : سه شنبه 25 فروردین 1394 در 22:08 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار wolf_majid
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    534

    نقل قول: مقدار دادن به یک اندیس رشته

    Readonly یه
    میخوای چی کار کنی ؟

  3. #3

    نقل قول: مقدار دادن به یک اندیس رشته

    وقتی از شماره اندیس رشته استفاده می کنید٬ به صورتی که در بالا نوشته اید٬منطق برنامه این را به صورت کاراکتر می بیند و البته کاراکتر فقط خواندنی (Read Only) و این نوع متغیرها و یا خصوصیات را نمی توان تغییر داد. شما برای تغییر دادن یک کاراکتر در یک رشته می توانید از راه های دیگری استفاده کنید. برای مثال تابع Replace و یا Substring

  4. #4

    نقل قول: مقدار دادن به یک اندیس رشته

    نقل قول نوشته شده توسط esisaeed1 مشاهده تاپیک
    سلام من یک ماهی هست سی شارپ کار میکنم یه سوال پیش اومد برام هرجا گشتم جوابش نبود

    static void Main(string[] args)
    {
    string str = "Reca";
    str[2] = 'z';

    }


    خواستم ببینم چرا خط چهارم خطا میده؟؟؟؟؟؟
    هزارتا برنامه نویس اینجاست یعنی یکی جواب اینو بلد نیستتتتتت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟

    string str = "Reca";
    str = str.Replace("c","z");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: مقدار دادن به یک اندیس رشته

    string str = "Reca";
    char[] strChars = str.ToCharArray();
    strChars[2] = 'z';
    str = new string(strChars);
    MessageBox.Show(str);

    یا این
    string str = "Reca";
    str = str.Substring(0, 2) + "z" + str.Substring(3);
    MessageBox.Show(str);

    یا اگر زیاد این کار رو می کنی می تونی یک تابع براش بنویسی:
    private string CharChange(string Value, int CharInd, char NewChar) 
    {
    return Value.Substring(0, CharInd) + NewChar + Value.Substring(CharInd + 1);
    }

    و بعد اینجوری فراخونیش کنی:
    string str = "Reca";
    str = CharChange(str, 2, 'z');
    MessageBox.Show(str);

  6. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    8

    نقل قول: مقدار دادن به یک اندیس رشته

    واقعا مرسی دوست عزیز

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: سوال در مقدار دادن به رشته ها
    نوشته شده توسط lidaline در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 27 دی 1388, 17:51 عصر
  2. مقدار دادن به کنترل فایل
    نوشته شده توسط Bahram0110 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 29 اسفند 1385, 17:40 عصر
  3. تلفیق مقدار یک کنترل و یک رشته ثابت
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 14:32 عصر
  4. مقدار دادن به یک فیلد Memo
    نوشته شده توسط mzjahromi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 24 مهر 1384, 17:08 عصر
  5. مقدار دادن به تکست آبجکت ها در زمان اجرا
    نوشته شده توسط archi در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 04 خرداد 1384, 16:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •