مشاهده دست آورد نظرسنجی: آیا از این آموزش رضایت دارید؟

رای دهنده
83. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • بلی

    79 95.18%
  • خیر

    4 4.82%
صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 106 از 106

نام تاپیک: آموزش Laravel 5

  1. #81

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    راهنمایی . لطفا جواب سوال بالا؟

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط captain_hamid مشاهده تاپیک
    راهنمایی . لطفا جواب سوال بالا؟
    شما مبحث درخواست ها یا Request رو مطالعه کردین؟
    کلا Middleware ها کارشون فیلتر درخواست ها هست یعنی قبل اینکه بخواد درخواست وارد یک کنترلر بشه میتونید بررسی کنید اگه شرایطی رو که مد نظر داشتین رو اون درخواست داشت بهش اجازه ادامه عملیات و ورود به کنترلر موردنظرشو بدهید مثلا یک نمونه از همون middleware ها auth می باشد که اگه به کنترلری اونو بدیم فقط درخواست های کاربران احراز هویت شده قابل پذیرش هست وگرنه به صفحه لاگین ریدایرکت خواهد شد.
    توی هر درخواستی ممکنه شما data هم داشته باشید حالا ممکنه از طریق ارسال فرم باشه یا از طریق URL اگه مبحث درخواست ها رو بخونید میتونید به داده ها به این صورت دسترسی داشته باشید:

    $request->input('name');


    توی مثالی که داشتیم age هم به همین صورت هست. چیز زیاد سختی نیست شما چند بار اگر عملی کار کنید متوجه میشین

  3. #83

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    سلام با تشکر از آموزشتون من هنگام نصب با این مشکل مواجه می شم!!!http://uupload.ir/files/w24w_capture.png
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله kmbahmanzadeh : سه شنبه 06 مرداد 1394 در 19:39 عصر

  4. #84
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با Composer در ویندوز ممکنه به چنین خظاهایی بخورید میتونید از لینک زیر فایل های لاراول ۵ رو مستقیما دانلود کنید
    http://fian.my.id/larapack/

  5. #85

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    سلام ، با تشکر از آموزش های مفصلتون ...
    صفحه اول تاپیکو خوندم ولی از اونجایی که متوجه نشدم آخرش چطوری باید استارت کار رو بزنم اومدم سوال کنم .
    اولین باره که میخوام از فریمورک استفاده کنم .
    لطفاً فقط به ترجمه داکیومنت های سایت لاراول بسنده نکنید و برای قابل لمس تر شدن پیاده سازی این داکیومنت ها چندتا Sample ساده از صفر تا 100 ساخت یه سایت رو توضیح بدید ممنون میشم چون برای من که تا حالا Core کار کردم و میخوام سویچ کنم تو فاز فریمورک یکم قضایا نامفهومه .
    بازم تشکر از آموزش های عالیتون

  6. #86

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با سلام

    واقعا آقا حامد بابت آموزش های خوب و روانتون کمال تشکر رو از جناب عالی دارم

    ولی من نیاز به راهنمایی دارم در زمینه ی facades ها , service container ها و contract ها و service provider ها

    من رفتم به ترتیب در خود سایت لاراول
    http://laravel.com/docs/5.1/providers
    http://laravel.com/docs/5.1/container
    http://laravel.com/docs/5.1/contracts
    http://laravel.com/docs/5.1/facades
    رو خوندم ولی چیزه زیادی دستگیرم نشد و یک درک کمی تونستم ازش پیدا کنم
    به همین جهت تقاضا داشتم که درباره ی موارد بالا که عرض کردم توضیحی مختصر همراه با مثال بدید تا متوجه بشم که مبانی معماری لاراول به چه صورته ....
    بنده خودم با لاراول کار میکنم ولی با اینکه از موارد گفته شده در بالا استفاده می کنم ولی متاسفانه درک کمی ازشون دارم , بازم از شما و همه ی دوستانی که دارن دانش خودشون رو به اشتراک میذارن متشکرم

  7. #87

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    سلام ...ممنون از اموزش خوبتون ...لطفا یه توضیحی هم در مورد این ادرس دهی که پایین نوشتم بدهید ...ممنون میشم



    ;(Route::model('tasks', 'Task

    }(Route::bind('tasks', function($value, $route
    {;()return App\Task::whereSlug($value)->first

  8. #88

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    متاسفانه لینک کار نمیکنه.

    اگه ممکنه یه آموزش کوتاه در مورد انتشار پکیج و آپلود آن در هاست را بفرمائید.

  9. #89

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    خوشبختانه مشکلم برطرف گردید.

    لاراول نسخه ۵.۱ با php 5.5+ کار میکنه که سرور جدید این مشکل را داشت.

  10. #90
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط vahidmahmoudi مشاهده تاپیک
    سلام ...ممنون از اموزش خوبتون ...لطفا یه توضیحی هم در مورد این ادرس دهی که پایین نوشتم بدهید ...ممنون میشم



    ;(Route::model('tasks', 'Task

    }(Route::bind('tasks', function($value, $route
    {;()return App\Task::whereSlug($value)->first
    تو لاراول می تونیم یک مدل را داخل route معرفی کنیم و با استفاده از Method Injection از مدل داخل اکشن یا Closure به روش Type-Hint یک شی از آن ایجاد کنیم و دیگه نیازی به بازیابی اطلاعات کاربر نداریم مثلا مثال زیر رو در نظر بگیرید:

    Route::model('user', 'User');

    Route::get('profile/{user}', function(App\User $user)
    {
    return $user->email;
    });

    جای user باید id کاربر رو بهش پاس بدیم مثلا اگر ادرس profile/1 رو در مرورگر باز کنید ایمیل کاربر با id برابر 1 رو بهتون نشون میده

    اما در حالت عادی باید اینکارو می کردیم:

    Route::get('profile/{id}', function($id)
    {
    $user = App\User::find($id);
    return $user->email;
    });


    حالا می تونیم رفتار کوئری رو با bind تغییر بدهیم مثلا :

    Route::bind('user', function($value, $route)
    {
    return App\User::where('name', $value)->first();
    });

    الان براساس نام کاربر اطلاعاتشو بهتون میده مثلا اگر profile/admin را بازکنید ایمیل admin را نمایش خواهد داد
    آخرین ویرایش به وسیله hamedarian2009 : یک شنبه 22 شهریور 1394 در 13:26 عصر

  11. #91

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط vioming مشاهده تاپیک
    با سلام

    واقعا آقا حامد بابت آموزش های خوب و روانتون کمال تشکر رو از جناب عالی دارم

    ولی من نیاز به راهنمایی دارم در زمینه ی facades ها , service container ها و contract ها و service provider ها

    من رفتم به ترتیب در خود سایت لاراول
    http://laravel.com/docs/5.1/providers
    http://laravel.com/docs/5.1/container
    http://laravel.com/docs/5.1/contracts
    http://laravel.com/docs/5.1/facades
    رو خوندم ولی چیزه زیادی دستگیرم نشد و یک درک کمی تونستم ازش پیدا کنم
    به همین جهت تقاضا داشتم که درباره ی موارد بالا که عرض کردم توضیحی مختصر همراه با مثال بدید تا متوجه بشم که مبانی معماری لاراول به چه صورته ....
    بنده خودم با لاراول کار میکنم ولی با اینکه از موارد گفته شده در بالا استفاده می کنم ولی متاسفانه درک کمی ازشون دارم , بازم از شما و همه ی دوستانی که دارن دانش خودشون رو به اشتراک میذارن متشکرم
    سلام. ممنون از آموزشهای بسیار عالیتون. من هم به این مباحث نیاز دارم تسط کافی داشته باشم ممنون میشم یه توضیحاتی در این مورد بدید.

  12. #92
    کاربر دائمی آواتار perkas
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    45
    پست
    369

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    آقا حامد آموزش خیلی مفید هست
    اگه pdf این آموزش رو بسازین یه کتاب خیلی خوب میشه

  13. #93
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با تشکر از دوستان مدتی است آموزش هام رو در انجمن دیگری شروع کردم که این سری آموزش ها پروژه محور است چون اون انجمن در این فروم سانسور هست اگر "آموزش گام به گام laravel" رو جستجو کنید در انجمن n+c+i+s آموزش های جدیدم را می توانید دنبال کنید

    PDF هم ندارم چون مستقیما در همینجا تایپ میکنم و اگر کسی دوست داره میتونه زحمتشو بکشه

  14. #94
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    دوستان در تلگرام گروهی به منظور بحث و بررسی و پرسش و پاسخ در مورد فریمورک laravel راه اندازی شده است که در صورتی که علاقمند به حضور در این گروه می باشید می تونید پیغام خصوصی بکنید تا براتون لینک گروه رو ارسال کنم

  15. #95

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    تو قسمت کلید خارجی من کد رو میذارم اما متاسفانه کلید خارجی در دیتابیس من اضافه نمیشه ولی اروری هم نمیگیره از کدم
    بصورت manually کلید خارجی رو در دیتابیس میزارم اضافه هم میشه کار میکنه اما با کد لاراول اضافه نمیشه میشه راهنمایی کنید؟

  16. #96

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    از مطالب آموزشی خوبتون تشکر میکنم. دوستان گرامی اگر سوال خاصی در زمینه لاراول داشتند می توانند با بخش فنی گروه طراحی سایت ما در میان بگذارند. موفق باشید

  17. #97

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط hamedarian2009 مشاهده تاپیک
    تو این چیزی ننوشتید که بخواد اجرا بشه

    مواقعی هست که می خواهید یک دستور در زمان های مشخصی به طور اتوماتیک اجرا شود با استفاده از command scheduler این کار رو به راحتی میتونید انجام دهید. برای اینکار کافیه توی مسیر app/Console فایل Kernel.php را باز کنید و داخل متد schedule دستور مورد نظرتون رو بنویسید. مثلا در مثالی که اشاره کنید میتونید به طور مستقیم یک عملیاتی را داخل closure تعریف کنید و متد بعدی آن هم برنامه زمانی اجرای آن را مشخص میکند که در مثالی که ذکر کردین هر ۵ ذقیقه یک بار است. به چندتا مثال زیر توجه کنید:
    protected function schedule(Schedule $schedule)
    {
    $schedule->command('inspire')->hourly();

    $schedule->command('cache:clear')->hourly();

    $schedule->call(function()
    {
    \DB::delete("DELETE * FROM accounts WHERE expire = ?", [0]);

    })->dailyAt('24:00');
    }


    از آخر توضیح میدم ببینید به متد call یک closure یا تابع بی نام داده ایم که به طور مستقیم یک دستور SQL رو نوشتم که هر روز سر ساعت 24:00 میاد و حساب های کاربری که انقضا آنها صفر شده است را حذف میکند

    در مثال وسطی به متد cammand میشه یک فرمان CLI یا همون Artisan Command Line که وجود داره رو به طور مستقیم بهش داد که در اینجا دستور clear:cache رو بهش دادیم و گفتیم که هر یک ساعت یکبار cache رو پاک کند

    همچنین می توانیم یک فرمان جدید Artisan ایجاد کنیم مثال اولی هم یک فرمان جدید Artisan رو به نام inspire ایجاد کرده و ابتدا آن را به پراپرتی commands$ که یک آرایه هست اضافه کرده و سپس در متد schedule از آن استفاده کرده. کلاس این فرمان در مسیر app/Console/Commands قرار دارد.
    protected $commands = [
    'App\Console\Commands\Inspire',
    ];

    فرمان inspire که به صورت php artisan inspire در ترمینال قابل اجرا هست هم هر یک ساعت یکبار اجرا خواهد شد. در صورتی که میخواهید با نحوه ایجاد یک فرمان Artisan آشنا شوید این لینک خیلی واضح توضیح داده است

    در انتها اگر دستور زیر را به cron job هاست خود بدهید هر یک دقیقه یک بار این دستور را اجرا میکند و اگر job ای وجود داشت اجرا میکند
    * * * * * php /var/www/html/laravel/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1

    دقت کنید بعد از دستور php باید مسیر فیزیکی فابل artisan که در پوشه اصلی فریمورک قرار داره رو بنویسید

    همچنین اینجا فقط دوتا متد hourly و dailyAt رو مثال زدم ولی کلی متد دیگه هم هست که در زیر براتون لیست میکنم و میتونید از هرکدوم استفاده کنید :

    ->hourly()
    ->daily()
    ->at($time) // 24 hour time
    ->dailyAt($time)
    ->twiceDaily()
    ->weekdays()
    ->mondays()
    ->tuesdays()
    ->wednesdays()
    ->thursdays()
    ->fridays()
    ->saturdays()
    ->sundays()
    ->weekly()
    ->weeklyOn($day, $time)
    ->monthly()
    ->yearly()
    ->everyFiveMinutes()
    ->everyTenMinutes()
    ->everyThirtyMinutes()
    ->days() // Days of the week

    سلام
    عذر میخوام من در خط زیر مشکل داشتم

    در انتها اگر دستور زیر را به cron job هاست خود بدهید هر یک دقیقه یک بار این دستور را اجرا میکند و اگر job ای وجود داشت اجرا میکند
    کد HTML:
    * * * * *php /var/www/html/laravel/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1
    چطور باید به کرون جاب هاستمون این دستور خط بالا رو بدیم ؟

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    نقل قول نوشته شده توسط medisapps مشاهده تاپیک
    سلام
    عذر میخوام من در خط زیر مشکل داشتم

    در انتها اگر دستور زیر را به cron job هاست خود بدهید هر یک دقیقه یک بار این دستور را اجرا میکند و اگر job ای وجود داشت اجرا میکند
    کد HTML:
    * * * * *php /var/www/html/laravel/artisan schedule:run 1>> /dev/null 2>&1
    چطور باید به کرون جاب هاستمون این دستور خط بالا رو بدیم ؟
    سلام. معمولا تو سی پنل یا دایرکت ادمین هاست تون باید یک گزینه به اسم cron jobs وجود داشته باشه که داخلش هم یک نمونه مثال از نحوه استفاده ازش هم وجود داره اگر هم وجود نداره باید به پشتیبانی هاست تیکت بزنید تا فعال کنند

  19. #99

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با سلام خدمت تمام دوستان عزیز در این مطلب برای old value laravel مثال کاملی ندیدم مثلا نوع input, textarea, checkbox, select که یه مثال براتون پیدا کردم به صورت کامل

    laravel show old value form


  20. #100

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با سلام مجدد خدمت همه دوستان و اساتید گرامی
    دیدم که در مورد چند زبانه کردن سایت در لاراول مثال کاملی وجود ندارد پس یه مثال پیدا کردم حتما ببیند با قدرت این فریم ورک چه راحت می توان یک سایت چند زبانه ساخت

    https://jobteam.ir/ProductUser/74-la...multi-language

  21. #101

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    چند روزیه چشمم به این آموزش از لاراول میفته
    حیفم میاد تکمیلترش نکنم
    یه بحثی که زیاد مهمه ایجاد لینک های موقت و امن (محافظت شده) در لاراول هستش که مثلا 24 ساعت برای یک کاربر درخواست دهنده اعتبار داشته باشه تولید لینک موقت در لاراول با استفاده از
    Signed Route ایجاد میشه
    آموزش خیلی کابردی برای کسایی هستش که میخان یک فایل رو فقط فردی که خریده بتونه دانلود کنه و اگه لینک رو به کاربر دیگه داد نتونه دانلود کنده

    https://jobteam.ir/ProductUser/81-La...y-Signed-Route

  22. #102

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    دوستان عزیز و اساتید گرامی موضوع بعدی و پایه در آموزش لاراول middlewareها هستند و باید به درستی درک شده و در پروژه ها مورد استفاده قرار بگیرند

    https://jobteam.ir/ProductUser/82-Laravel-Middleware

  23. #103

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    سلام مقوله این دو باهم فرق داره
    حتما یک سر بزنید و مفهوم CSRF لاراول رو مطالعه کنید

  24. #104

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    برای تکمیل آموزش های پایه لاراول در این قسمت در مورد درخواست های http در لاراول توضیحات کامل رو ارائه دادیم درخواست های http همان laravel request می باشد

  25. #105

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    با سلام خدمت دوستان عزیز قسمت بعدی که باید بعد از درخواست های http در لاراول مطالعه کنید

  26. #106

    نقل قول: آموزش Laravel 5

    این هم یه دوره آموزشی خوب و رایگان

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. درخواست آموزش فریم ورک laravel
    نوشته شده توسط Tarragon در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: چهارشنبه 02 بهمن 1392, 00:17 صبح
  2. آموزش: آموزش نصب laravel بر روی wamp
    نوشته شده توسط sorroshsaket در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1392, 09:53 صبح
  3. آموزش سی شارپ
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش C#‎‎
    پاسخ: 15
    آخرین پست: پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 19:16 عصر
  4. آموزش کامل ASP.Net
    نوشته شده توسط mostafa_pk در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1385, 18:20 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •