نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کار با کنترل های رانتایم

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    کار با کنترل های رانتایم

    سلام . خسته نباشید
    من در کد نویسی چند تا پانل به صورت رانتایم به فرمم اضافه می کنم. حالا می خوام هروقت Mouse move شد رنگشون عوض شه.
    از کجا بدونم ماوس رو کدوم هست و اسمشون رو از کجا در بیارم؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: کار با کنترل های رانتایم

    اینجوری:
    private void panel_MouseMove(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    ((Panel)sender).BackColor = Color.Black;
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    خوی
    پست
    454

    نقل قول: کار با کنترل های رانتایم

    خیلی ممنون
    حالا واسه برگشت به حالت قبلی چیکار کنم. وقتی که ماوس از روی پانل رد شد باید رنگش به حالت قبل برگرده. خواستم از رویداد mouseleave استفاده کنم ولی چون توی پانل یک progressbar دارم هر وقت روی پروگرس بار میره رویداد mouse leave رو اجرا می کنه.
    الان باید وقتیی ماوس روی فرم اومد تمام پانل های رانتایم رو به رنگ پیش فرض برگردونم واسه همین لازمه بدونم چند تا کنترل تا حالا ایجاد کردم و با چه نام هایی ایجاد کردم. آیا کنترل هایی که ایجاد م کنم رو در جایی ثبت کنم و اینجا استفاده کنم یا راه بهتری هم هست؟ ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: کار با کنترل های رانتایم

    وقتی کنترل هات Runtime هست بهترین کار اینه که توی یک آرایه یا لیست نگهشون داری
    و وقتی ماوس روی فرمت رفت تمام پنل های اون آرایه رو رنگشو عوض کنی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Naghibi
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    221

    نقل قول: کار با کنترل های رانتایم

    سلام
    من برای این کار وقتی کنترل ها رو دارم ایجاد می کنم با یه شمارنده اونا رو تگ گذاری می کنم. یعنی به خاصیت tag اونا یه مقدار میدم. حالا وقتی می خوای کنترل مورد نظر رنگی و بقیه بیرنگ بشن کافیه توی یه حلقه for each همه پنل ها رو پیدا کنی و برای هر کدوم اگه مقدار تگش برابر با sender.tag بود رنگی و در غیراین صورت بیرنگ بشه.

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: کار با کنترل های telerik در asp.net
    نوشته شده توسط Geradsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 تیر 1391, 09:37 صبح
  2. مشکل در به کار بردن کنترل های LOGIN
    نوشته شده توسط andaron در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 24 تیر 1389, 21:53 عصر
  3. سوال: مشکل در کار نکردن کنترل های validation در روی سایت
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 13:07 عصر
  4. اشکال هنگام کار با کنترل های asp در صفحه Html
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 بهمن 1385, 13:01 عصر
  5. کار با کنترل های ایجاد شده در زمان اجرا
    نوشته شده توسط داش اکل در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 24 اسفند 1382, 23:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •