نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

  1. #1

    مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    سلام من یه کد نوشتم بدین صورت
    SELECT * FROM [fazelab].[dbo].[moshtarak] where karbar_reg = 'آقای منتظری'

    هیچی بهم نمیده
    ولی اگه karbar_rgg رو بکنم نام یا فامیل بهم اطلاعاتو میده
    مشکل چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mofid.m
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    مازندران-تنکابن
    پست
    393

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    درود به شما
    توی خود sql server یه Query بزن ببین اونجا بهت جواب میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    بعضی وقت ها مشکل "ی" فارسی و "ي" عربی هست. به این نکته توجه کن.
    بنظرم از LIKE استفاه کنی بهتره و یا اینکه کلا جستجو رو بر اساس فیلد دیگری انجام بدی .

  4. #4

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Mofid.m مشاهده تاپیک
    درود به شما
    توی خود sql server یه Query بزن ببین اونجا بهت جواب میده
    جالبه اونجا هم انجام نمیده؟؟؟

  5. #5

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط ali_khodayar مشاهده تاپیک
    بعضی وقت ها مشکل "ی" فارسی و "ي" عربی هست. به این نکته توجه کن.
    بنظرم از LIKE استفاه کنی بهتره و یا اینکه کلا جستجو رو بر اساس فیلد دیگری انجام بدی .
    میدونی از کجا تعجب میکنم؟
    من نام علی رو توی فیلد نام جستجو میکنم البته با like هم امتحان کردم درست جواب میده
    ولی فیلد رو میکنم karbar_reg هیچ اطلاعاتی نمیده
    یعنی موندم در عجب!@!

  6. #6

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    یعنی شما هم نام رو در دوتا فیلد ذخیره می کنید؟
    نوع فیلدها یکی هستن؟NVARCHAR؟

  7. #7

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط salibsatan مشاهده تاپیک
    یعنی شما هم نام رو در دوتا فیلد ذخیره می کنید؟
    نوع فیلدها یکی هستن؟NVARCHAR؟
    خیر ببیند یه جدول دارو با فیلد های
    name- family-karbar_reg
    همشون هم nvarchar هستند
    حالا وقتی می نویسم
    select * from tbl where name = "علی"
    اطلاعات رو برام میاره
    ولی وقتی مینویسم
    select * from tbl where name = "منتظری"
    هیچ اطلاعاتی برام نمیاره
    درصورتی که مطمئنم که من فیلدی بنام منتظری دارم.
    البته با like هم امتحان کردم ولی نشد

  8. #8

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    select * from tbl where name like N'%منتظری%'

    این کد رو تست کنید

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Todco.ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    53

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    با سلام.
    برای سوال شما نیازی به گذاشتن دو علامت % در قبل و بعد کلمتون نیست، چون در کوئری های بالا سرعت کمتر میشود، و البته فکر میکنم اگر شما دوتا مقدار 'منتظری' دورن جدولتون داشته باشید کوئری پاسخی برنگردونه.
    بهته از امکان Full text search استفاده کنید.
    در این صفحه کاملا توضیح داده شده است
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%B1-SQL-Server

  10. #10
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎‎

    البته فکر میکنم اگر شما دوتا مقدار 'منتظری' دورن جدولتون داشته باشید کوئری پاسخی برنگردونه.
    عجب؟ چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کوئری شون که درسته... و هیچ دلیلی وجود نداره که اگه دوتا باشه چیزی بر نگردونه!!

  11. #11

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Todco.ir مشاهده تاپیک
    با سلام.
    برای سوال شما نیازی به گذاشتن دو علامت % در قبل و بعد کلمتون نیست، چون در کوئری های بالا سرعت کمتر میشود، و البته فکر میکنم اگر شما دوتا مقدار 'منتظری' دورن جدولتون داشته باشید کوئری پاسخی برنگردونه.
    بهته از امکان Full text search استفاده کنید.
    در این صفحه کاملا توضیح داده شده است
    https://barnamenevis.org/showthread.p...%B1-SQL-Server

    چرا نباید چیزی برگردونه؟؟؟//؟/

  12. #12

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط salibsatan مشاهده تاپیک
    select * from tbl where name like N'%منتظری%'

    این کد رو تست کنید

    n برای چیه


    نه چیزی نمیده
    خدااااااااااااا یعنی مشکی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  13. #13
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    وقتی می خواین تو اسکیوال با فارسی کار کنید باید N بگذارید می تونید تکه برنامه تون رو بزارید بچه ها چک کنن؟ همراه با جدولی که خودتون طراحی کردید؟

  14. #14

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط Todco.ir مشاهده تاپیک
    البته فکر میکنم اگر شما دوتا مقدار 'منتظری' دورن جدولتون داشته باشید کوئری پاسخی برنگردونه.


    چی ؟
    قابلیت جدیده به sql اضاف شده ؟
    نه دوست عزیز اصلا دلیل نمیشه اگه داده تکراری باشه چیزی رو برنگردونه

  15. #15

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    نقل قول نوشته شده توسط hesam_dj10 مشاهده تاپیک
    خدااااااااااااا یعنی مشکی کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    دوست عزیز
    شما روی table راست کلیک کن بزن edit top 200 rows یه اسکرین شات بگیر
    از query که نوشتی و result اجرای دستور هم اسکرین شات بگیر
    بفرس تا دوستان ببینن مشکل از کجا هست
    اینجوری نمیشه فهمید

  16. #16

    نقل قول: مشکل در select کردن در برنامه C#‎

    اقا ممنون مشکل با N رفع شد

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در آپدیت کردن اطلاعات برنامه با sqlserver
    نوشته شده توسط andaron در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 08 مهر 1389, 07:47 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 شهریور 1389, 12:43 عصر
  3. مشکل در مخفی کردن فرم برنامه
    نوشته شده توسط helper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 بهمن 1387, 13:32 عصر
  4. مشکل در select کردن بانک
    نوشته شده توسط mbm007_1364 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 11:57 صبح
  5. مشکل در select کردن بانک مانند دیکشنری
    نوشته شده توسط mbm007_1364 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 22 مهر 1386, 11:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •