نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تیک زدن نود هایی که با آیدی یکی هستند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    Question تیک زدن نود هایی که با آیدی یکی هستند

    سلام خدمت دوستان عزیز

    روی برنامه ای کار میکنم که یه treeView داره و گزینه CheckBox هم فعاله ، کاربر تعدادی از آیتم ها را انتخاب میکنه و این کد ها در بانک ذخیره میشن.

    مشکلم زمانیه که قرار آیتم های تیک خورده رو به کاربر نمایش بدم.

    توی TreeView هرکدام از نود ها یه id داره و در قسمتی دیگر یک لیستی از آیتم های تیک خورده که از بانک گرفتم

    چطوری میشه هنگام لود برنامم آیتم هایی را که کاربر تیک زده رو بهش نمایش بدم؟

    من از این کد استفاده کردم اما جواب نمیده . فکر کنم مشکلش اینه که نود های فرزند رو مقایسه نمیکنه .


    private void chechTreeViewItems(List<int> remID)
    {



    foreach ( System.Windows.Forms.TreeNode item in this.tvRemark.Nodes)
    {
    for (int i = 0; i < remID.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt16(item.Tag)== remID[i])
    {
    item.Checked = true;
    }
    }

    }

    }


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: تیک زدن نود هایی که با آیدی یکی هستند

    دوستان عزیز کسی راهی برای مشکل بنده داره؟؟

    لطفأ اگر بلد هستید کمکم کنید .

    ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تیک زدن نود هایی که با آیدی یکی هستند

    نمی تونید برنامه رو بزاری؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_khodayar
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    38
    پست
    268

    نقل قول: تیک زدن نود هایی که با آیدی یکی هستند

    با تشکر از آقا جواد .

    جواب سوالم رو پیدا کردم.


    private void chechTreeViewItems(List<int> remID)
    {


    foreach (System.Windows.Forms.TreeNode item in this.tvRemark.Nodes[0].Nodes)
    {
    for (int i = 0; i < remID.Count; i++)
    {
    if (Convert.ToInt16(item.Tag) == remID[i])
    {
    item.Checked = true;
    }
    }


    }


    }

تاپیک های مشابه

  1. مخفی وظاهر کردن سابفرم با تیک زدن
    نوشته شده توسط amir4_1363 در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1388, 12:12 عصر
  2. تیک زدن آیتم های CheckedListBox
    نوشته شده توسط NotAtMyDesk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 بهمن 1387, 12:19 عصر
  3. درخواست کامبوباکس دارای دو ستون و کامبوباکس دارای قابلیت تیک زدن
    نوشته شده توسط Sabeghi در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 دی 1386, 04:50 صبح
  4. جلوگیری از تیک زدن آیتم های CheckedListBox
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 02 مهر 1386, 15:02 عصر
  5. با تیک زدن چک باکس در بانک هم فیلد منطقی هم تیک بخوره
    نوشته شده توسط rezafars در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 10:15 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •