نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

    سلام خدمت دوستان
    بنده می خواستم یک برنامه ای بنویسم که اگر کلماتی نظیر , ، . / * - + و... در عبارت وارد شده بود مثل :

    وزير علوم درجمع استادان نمونه: سن بازنشستگي استادان نمونه به، 70 سال افزايش مي‌يابد دانشگاه بايد مهد چالشهاي گفتماني و خط دهنده و برنامه‌ريز جريانات سياسي باشد.

    اگر بین کلمات ذکر شده در خط اول و متن وارد شده فاصله نبود خودش فاصله بگذارد یعنی خروجی به صورت زیر باشد:

    وزير علوم درجمع استادان نمونه : سن بازنشستگي استادان نمونه به ، 70 سال افزايش مي‌يابد دانشگاه بايد مهد چالشهاي گفتماني و خط دهنده و برنامه‌ريز جريانات سياسي باشد .


    --------
    به ، : . توجه کنید!!
    -----------------------------------------------
    خیلی ممنون اگه امکان داره راهنمایی کنید!

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

    به راحتی

    <?php
    $a=$your_string;
    $a= str_replace(":"," :",$a);
    $a= str_replace("/"," /",$a);
    $a= str_replace("*"," *",$a);

    echo $a;
    ?>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

    تشکر از دوستان
    حل شد

    $array1=array(',',':','!','(','((',')','))','»',' «','««','»»','،','.','؛','”','-');
    $array2=array(' , ',' : ',' ! ',' ( ',' ( ( ',' ) ',' ) ) ',' » ',' « ',' « « ',' » » ',' ، ',' ؛ ',' ” ',' - ');


    $str= str_replace($array1,$array2,$row['Body']);



  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

    اینطوری بعضی جاها دوتا فاصله میخوره (اگه خودش فاصله داشته باشه). بهتره بعد از جابجا کردن، با str_replace این کد رو هم بگذارین:
    $string = preg_replace('#\s+#', ' ', $string);

    تا فاصله های بیشتر از 1 مورد رو با 1 space جایگزین کنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: درخواست راهنمایی برای کلماتی مثل : ;?/*- ...

    باتشکر از استاد عزیز آقای مهندس شهرکی و همه دوستان

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای استفاده از بانک اکسس در ویژوال بیسیک 6
    نوشته شده توسط blackbird در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1385, 00:12 صبح
  2. درخواست راهنمایی برای انجام یک پروژه؟
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 08:21 صبح
  3. درخواست راهنمایی برای نوشتن select دیکشنری
    نوشته شده توسط ehsan2000 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1385, 10:31 صبح
  4. درخواست راهنمایی برای نوشتن یک select
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 05 بهمن 1384, 19:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •