نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل بعد از بایند کردن combobox

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    Unhappy مشکل بعد از بایند کردن combobox

    سلام.
    دو عدد combobox رو که تو یه فرم قرار دارن رو به دو عدد بانک اطلاعاتی جداگانه به صورت ویزاردی بایند کردم.

    مشکلی از این بابت وجود نداره و اطلاعات تو کمبوها اومدن. ولی موقع اجرای برنامه کمبوی اول رو که باز میکنم و گزینه ی مورد نظر رو انتخاب میکنم، کمبوی دوم و TextBox ها دیگه مقدار نمیگیرن، مکان نمای داخل باکس ها هم ظاهر نمیشن،

    به نظر میاد یه جورایی برنامه منتظره یه اتفاقی بیافته... لطفا راهنمایی کنید !!!

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1393
    محل زندگی
    مهاباد
    پست
    55

    نقل قول: مشکل بعد از بایند کردن combobox

    سوالتون خیلی گنگه. می خواییی وقتی توی کامبوباکس اول مقداری رو انتخاب کردی برحسب اون اطلاعات داخل دیگر بخش ها لود بشن. یکم بیشتر توضیح بدید تا کمکتون کنم...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: مشکل بعد از بایند کردن combobox

    نقل قول نوشته شده توسط Fotofan مشاهده تاپیک
    سوالتون خیلی گنگه. می خواییی وقتی توی کامبوباکس اول مقداری رو انتخاب کردی برحسب اون اطلاعات داخل دیگر بخش ها لود بشن. یکم بیشتر توضیح بدید تا کمکتون کنم...
    اصلاً گنگ نیست، "
    موقع اجرای برنامه کمبوی اول رو که باز میکنم و گزینه ی مورد نظر رو انتخاب میکنم، کمبوی دوم و TextBox ها دیگه مقدار نمیگیرن، "
    وقتی برنامه اجرا شد. کمبوباکس اول رو که باز میکنم و گزینه ی مورد نظر رو انتخاب میکنم، دیگه کمبوباکس دوم باز نمیشه، تکست باکس ها هم کار نمیکنن. مثل اینکه برنامه هنگ میکنه.

  4. #4
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: مشکل بعد از بایند کردن combobox

    برادر سوالت گنگه نه از این نظر که متوجه نمی شن دوستان چی میگی متوجه نمی شن دقیقا چکار کردی؟
    ممکنه در طی این مراحلی که گفتید یه اتفاقی افتاده که نبایست می افتاده اگه مقدوره تکه کد قرار بده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: مشکل بعد از بایند کردن combobox

    مشکل حل شد...
    تو این قسمت که باید فیلد مورد نظر رو انتخاب کنم جدول رو انتخاب میکردم، که البته باز هم اون سه تا گزینه ی Display Member ، Value Member و Selected Value روی فیلد مورد نظر تنظیم میشد ولی نمیدونم چرا این مشکل پیش میومد :

    1.png

    ممنون. امتحان کنم ببینم تو ذخیره کردن مشکلی داره یا نه!
    .
    یا علی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hadimtn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ا یــــــــــــر ا ن
    پست
    181

    نقل قول: مشکل بعد از بایند کردن combobox

    ببینید این کد ایراد داره؟!

    string _objName = txt_name.Text;                string _objUnit = comboBox_Unit.SelectedItem.ToString();
    string _objBrand = comboBox_Brand.SelectedItem.ToString();
    string _objBarCode = txt_BarCod.Text;
    string _objInPrice = txt_inPrice.Text;
    string _objOutPrice = txt_outPrice.Text;


    var db = new ForoshaLinqDataContext();
    ObjectTable tb = new ObjectTable()
    {
    نام_کالا = _objName,
    واحد_شمارش = _objUnit,
    نشان = _objBrand,
    بارکد = int.Parse(_objBarCode),
    قیمت_خرید = int.Parse(_objInPrice),
    قیمت_فروش = int.Parse(_objOutPrice)

    };


    db.ObjectTables.InsertOnSubmit(tb);
    db.SubmitChanges();
    Object_Viewer1.DataSource = db.ObjectTables;

    وقتی میخوام ذخیره کنم این خطا رو میده:
    1.png

    که به نظر خودم تو تبدیل نوع متغییرها اشتباه کردم. لطفا راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله hadimtn : یک شنبه 06 اردیبهشت 1394 در 11:07 صبح

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تغییر هدر گرید بعد از بایند کردن
    نوشته شده توسط بیتا حکمت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 دی 1393, 21:07 عصر
  2. سوال: مشکل بعد از عوض کردن ویندوز
    نوشته شده توسط morteza271 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1388, 16:44 عصر
  3. مشکل بعد از Upload کردن سایت به عکس نگاه کنید
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 24 اسفند 1386, 19:13 عصر
  4. مشکل بعد از paging کردن datalist
    نوشته شده توسط asi_hesam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 اسفند 1386, 12:06 عصر
  5. بایند کردن combobox
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: جمعه 06 مهر 1386, 12:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •