نمایش نتایج 1 تا 27 از 27

نام تاپیک: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

  1. #1

    ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام به همه دوستان
    من می خام یه فایل عکس از کاربر بگیرم و توی دیتا بیس ذخیره کنم اما نمی خام صفحه رفرش بشه
    راه حل چیه؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام.
    این کار رو باید با ajax انجام بدین.
    یک افزونه جکوئری هست به نام ajax.beginform که می تونی از اون استفاده کنید.
    و یا بصورت زیر هم می تونین کار کنید.
    http://www.codeproject.com/Articles/...jQuery-and-MVC
    http://stackoverflow.com/questions/2...mage-with-ajax

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    شما می تونید یک fileupload داخل صفحه تون بذارید

    <input type="file" name="Image" value="Choose..." class="input-large" />


    در کنترلر موقع ثبت

    if (Request.Files.Count > 0)
    {
    var image = Request.Files[0];
    if (image != null)
    {

    var imageBuffer = new byte[image.ContentLength];
    image.InputStream.Read(imageBuffer, 0, image.ContentLength);
    }


    تصویر را به صورت byte[] در دیتابیس ذخیره کنید.

  4. #4

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    شما می تونید یک fileupload داخل صفحه تون بذارید

    <input type="file" name="Image" value="Choose..." class="input-large" />


    در کنترلر موقع ثبت

    if (Request.Files.Count > 0)
    {
    var image = Request.Files[0];
    if (image != null)
    {

    var imageBuffer = new byte[image.ContentLength];
    image.InputStream.Read(imageBuffer, 0, image.ContentLength);
    }


    تصویر را به صورت byte[] در دیتابیس ذخیره کنید.
    تبدیل عکس به byte ذخیره کردن اون در دیتابیس کاملا اشتباه هست. حتی اگر این کار شرکتی هم انجام بشه باز اشتباه هستش . برای ذخیره عکس بهترین راه اپلود عکس و قرار دادن مسیر عکس در فیلد مورد نظر در دیتابیس هستش. برای انجام اینکار به انتهای عکس هم میتونید با استفاده Guid مقدار یکتا وغیر تکراری اضافه کنید که دیگه مشکل overwrite رو نداشته باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله RIG000 : یک شنبه 30 فروردین 1394 در 12:42 عصر دلیل: اوکی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    یزد
    پست
    412

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط RIG000 مشاهده تاپیک
    تبدیل عکس به byte ذخیره کردن اون در دیتابیس کاملا اشتباه هست. حتی اگر این کار شرکتی هم انجام بشه باز اشتباه هستش . برای ذخیره عکس بهترین راه اپلود عکس و قرار دادن مسیر عکس در فیلد مورد نظر در دیتابیس هستش. برای انجام اینکار به انتهای عکس هم میتونید با استفاده Guid مقدار یکتا وغیر تکراری اضافه کنید که دیگه مشکل overwrite رو نداشته باشید .
    به نظر من روش ذخیره سازی عکس با توجه به کاری که می خوایم انجام بدیم ، باید انتخاب بشه .
    این که به صورت byte ذخیره بشه کاملا اشتباست ؛ درست نیست . در بعضی مواقع نمی خوایم همه دسترسی به عکس داشته باشند و یا به دلایل مختلفی لازمه که عکس به صورت byte ذخیره بشه .

  6. #6

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    به نظر من روش ذخیره سازی عکس با توجه به کاری که می خوایم انجام بدیم ، باید انتخاب بشه .
    این که به صورت byte ذخیره بشه کاملا اشتباست ؛ درست نیست . در بعضی مواقع نمی خوایم همه دسترسی به عکس داشته باشند و یا به دلایل مختلفی لازمه که عکس به صورت byte ذخیره بشه .
    تفکر تبدیل به بایت کردن عکس برای امنیت بالای عکس غلط هست.
    بهتر این هست که عکس اپلود بشه و ادرس یکتاش تو فیلد یا فیلد های مورد نظر باشه ...
    اگر حجم فایل شما کم هم باشه بعدا بابت تفکرات پیش بینی نشده برنامه نویسی به مشکل لودینگ با تعداد رکورد های زیاد میخورید.
    عملا در حجم دیتابیس تاثیر بسزایی داره .
    جدا از اینکه شما تبدیل به بایت و مجددا به تبدیل به فرمت مورد نظر رو هنگام ذخیره سازی و واکشی رو هم در بایت کردن دارید.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام.
    ببخشید.
    ذخیره سازی عکس بصورت بایت زیاد کار درستی نیست.
    مر اینکه حذف شدن عکس ها هزینه زیادی واسه سایت داشته باشه.

    در مورد مطلبی که نوشتم اشتباه نوشتم ajax.beginform افزونه نیست برای خود mvc.
    اون افزونه اسمش ajax.form هست که یک فایل jquey هست که باید در صفحه مورد نظر قرار بگیره.
    برای استفاده از اون هم نیازی نیست ajax.beginform نوشته بشه و فقط نیازه html.beginform نوشته بشه و خودش عکس رو بعد انتخاب آپلود می کنه.
    اما من زیاد توصیه نمی کنم استفاده از اون رو
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط niloo17 مشاهده تاپیک
    شما می تونید یک fileupload داخل صفحه تون بذارید

    <input type="file" name="Image" value="Choose..." class="input-large" />


    در کنترلر موقع ثبت

    if (Request.Files.Count > 0)
    {
    var image = Request.Files[0];
    if (image != null)
    {

    var imageBuffer = new byte[image.ContentLength];
    image.InputStream.Read(imageBuffer, 0, image.ContentLength);
    }


    تصویر را به صورت byte[] در دیتابیس ذخیره کنید.
    ایشون گفته بودن بدون رفرش شدن صفحه ، یعنی از طریق ایجکس ، روش شما پست بک کامل رخ میده.

    تبدیل عکس به byte ذخیره کردن اون در دیتابیس کاملا اشتباه هست. حتی اگر این کار شرکتی هم انجام بشه باز اشتباه هستش . برای ذخیره عکس بهترین راه اپلود عکس و قرار دادن مسیر عکس در فیلد مورد نظر در دیتابیس هستش. برای انجام اینکار به انتهای عکس هم میتونید با استفاده Guid مقدار یکتا وغیر تکراری اضافه کنید که دیگه مشکل overwrite رو نداشته باشید .
    بهترین روش برای داشتن اطلاعات یکپارچه نگهداری فایل های مرتبط به یک موضوع در دیتابیس هست. برای مثال با داشتن یک پست در صورت حذف اون مطلب باید عکس های مرتبط با اون هم حذف بشن. اگر شما مطلب رو حذف کنید و در هنگام حذف عکسها خطایی رخ بده اونوقت شما حافظه ای از سرور رو پر کردین با اطلاعاتی که به اونها نیازی نیست. درست نقطع مقابلش اگر ابتدا عکسها حذف بشن بعد مطلب که باز ممکنه خطایی در حذف مطلب رخ بده که نتیجه مشخصه.

    اگر نگران کارایی دیتابیس هستین تمامی پایگاه های داده ی جدید از FileTable استفاده میکنن که با حفظ کامل کارایی ، فایل های شما رو نگهداری میکنن و این روشی اصولیتر و بهتر است.

    عملا در حجم دیتابیس تاثیر بسزایی داره .
    جدا از اینکه شما تبدیل به بایت و مجددا به تبدیل به فرمت مورد نظر رو هنگام ذخیره سازی و واکشی رو هم در بایت کردن دارید.
    با استفاده از توضیحاتی که در روش قبل گفتم افزایش حجم دیتابیس اصلا نکته منفی محسوب نمیشه و در عوض شما اطلاعاتی جامع و یکپارچه دارین. ضمن اینکه در نتیجه جستجو و سرعت عمل پایگاه داده نه فقط نتیجه نامطلوب نداره تازه باعث افزایش کارایی میشه.
    تبدیل بایت ها به عکس و بالعکس هم کار هزینه بری نیست و هنگامیکه شما یک عکس رو از طریق IIS درخواست میدین بصورت بایت به مرورگر ارسال میشه. حالا چه به صورت یک فایل مجزا ذخیره شده باشه چه بصورت آرایه ای از بایت ها هیچ تفاوتی در نحوه برخورد با عکس وجود نداره تنها تفاوت در زمان دسترسی به این بایت هاست که در فایل چون مستقیما به فایل دسترسی داره کمی سرعت بیشتره ولی با توجه به سایر هزینه ها چندان امتیازی محسوب نمیشه.
    سلام به همه دوستان
    من می خام یه فایل عکس از کاربر بگیرم و توی دیتا بیس ذخیره کنم اما نمی خام صفحه رفرش بشه
    راه حل چیه؟؟؟
    من از روش زیر استفاده کردم و نتیجه بسیار مطلوبی هم گرفتم:
    ابتدا پلاگین jquery.form رو از آدرس http://malsup.com/jquery/form/ دریافت کنید.
    نحوه استفاده هم بسیار ساده ست:
    من فرمی به شکل زیر دارم که کار انتخاب عکس رو انجام میده:
    کد HTML:
     <form id="frm-pro-up" method="post" action="@Url.Action("uploadprofilepicture", "profile")" enctype="multipart/form-data">                                        <input id="pro-file" name="file" type="file" accept="image/*" />                                    </form>
    حالا هروقت فرم Submit میشه شما باید با کمک پلاگین فوق و جی کوئری جلوی پست بک رو بگیرین و بصورت ایجکس اطلاعات رو به سرور ارسال کنید:
    $('frm-pro-up').on('submit', function (event) {

    var options = {
    context: $(event.target),
    beforeSend: function (xhr) {
    //میتونید در اینجا یک لودر نمایش بدین
    },


    uploadProgress: function (event, position, total, percentComplete) {
    var opc = percentComplete / 100;
    //خاصیت بالا درصد آپلود عکس رو نشون میده
    },


    success: function (result) {
    var data = $.parseJSON(result);


    if (data.success) {
    alert('عکس شما با موفقیت آپلود شد');
    }
    else if (data.fail) {
    alert('خطایی در آپلود عکس رخ داده است.');
    }
    },


    complete: function (xhr, status) {
    //در اینجا لودر رو مخفی کنید
    }
    };


    // pass options to ajaxForm
    $(this).ajaxSubmit(options);
    event.preventDefault();
    });


    اگر مشکلی بود بگین تا یک نمونه کامل براتون آپلود کنم.

  9. #9

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام ممنون برای جواب کاملتون
    اگر لطف کنین و یک نمونه قرار بدین ممنون می شم
    چون نمی دونم دقیق چطور عمل کنم

  10. #10

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام به شما
    فایل پلاگین باید با چه اسمی و تو چه مسیری از پروژه ذخیره کنم ؟
    اگه لطف کنین نمونه بزارین ممنون میشم

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    سلام به شما
    فایل پلاگین باید با چه اسمی و تو چه مسیری از پروژه ذخیره کنم ؟
    اگه لطف کنین نمونه بزارین ممنون میشم
    براتون یک نمونه از بکارگیری پلاگین رو براتون در مسیر زیر آپلود کردم سوالی بود مطرح کنید:
    http://Trainbit.com/files/2591901884/FileUploader.zip

  12. #12
    کاربر تازه وارد آواتار masood1992
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام...
    شما میتونید از jquery ajaxform استفاده کنید...
    1. اول از این ادرس پلاگین رو دانلود کنید http://malsup.com/jquery/form/

    2. پلاگین رو به پروژتون اضافه کنید
    3.فرم خودتون رو ایجاد کنید . مثل زیر

    @using ("actionName","controllerName", FormMethod.Post, new { enctype = "multipart/form-data", id = "myUploadForm" }))
    {
    <input type="file" id="Image1" name="files"/>
    } {



    4. بعد اسکریپت با استفاده از پلاگین فرم رو ajax کنید . مثل زیر



    $(document).ready(function () {
    $("#myUploadForm").ajaxForm();
    });




    5. اکشن هم مثل این میشه


    public virtual ActionResult AddImage(YourViewModel yourViewModel, HttpPostedFileBase image1)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (image1 != null)
    {
    string fileName = Guid.NewGuid().ToString();
    //این قسمت میتونید فرمت فایل رو بدست بیارید
    string fileType = System.IO.Path.GetExtension(image1.FileName);
    string path = Server.MapPath("~") + "\\Files\\" + fileName + fileType;
    yourViewModel.yourClass.Image1 = fileName + fileType;
    }
    }
    }



    6. بعدشم که فقط با repository که دارین ادش کنید...

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام.
    نمونه کد کوتاهی برای کم کردن حجم عکس و قرار دادن اون در دیتابیس و بعد خواندن و نمایش اون در ضفحه رو می خواستم اگه دوستان دارن .
    ممنون.

  14. #14
    کاربر تازه وارد آواتار masood1992
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.
    نمونه کد کوتاهی برای کم کردن حجم عکس و قرار دادن اون در دیتابیس و بعد خواندن و نمایش اون در ضفحه رو می خواستم اگه دوستان دارن .
    ممنون.
    یه کلاس بسازیذ با کدهای زیر




    public static class ImageResize
    {
    public enum ImageComperssion
    {
    Maximum = 50,
    Good = 60,
    Normal = 70,
    Fast = 80,
    Minimum = 90,
    }

    public static void ResizeImage(this Stream inputStream, int width, int height, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    System.Drawing.Image img = new Bitmap(inputStream);
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void ResizeImage(this System.Drawing.Image img, int width, int height, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void ResizeImageByWidth(this Stream inputStream, int width, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    System.Drawing.Image img = new Bitmap(inputStream);
    int height = img.Height * width / img.Width;
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void ResizeImageByWidth(this System.Drawing.Image img, int width, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    int height = img.Height * width / img.Width;
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void ResizeImageByHeight(this Stream inputStream, int height, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    System.Drawing.Image img = new Bitmap(inputStream);
    int width = img.Width * height / img.Height;
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void ResizeImageByHeight(this System.Drawing.Image img, int height, string savePath, ImageComperssion ic = ImageComperssion.Normal)
    {
    int width = img.Width * height / img.Height;
    System.Drawing.Image result = new Bitmap(width, height, PixelFormat.Format24bppRgb);
    using (Graphics g = Graphics.FromImage(result))
    {
    g.CompositingQuality = System.Drawing.Drawing2D.CompositingQuality.HighQu ality;
    g.InterpolationMode = System.Drawing.Drawing2D.InterpolationMode.HighQua lityBicubic;
    g.SmoothingMode = System.Drawing.Drawing2D.SmoothingMode.HighQuality ;
    g.DrawImage(img, 0, 0, width, height);
    }
    result.CompressImage(savePath, ic);
    }

    public static void CompressImage(this System.Drawing.Image img, string path, ImageComperssion ic)
    {
    System.Drawing.Imaging.EncoderParameter qualityParam = new EncoderParameter(System.Drawing.Imaging.Encoder.Qu ality, Convert.ToInt32(ic));
    ImageFormat format = img.RawFormat;
    ImageCodecInfo codec = ImageCodecInfo.GetImageDecoders().FirstOrDefault(c => c.FormatID == format.Guid);
    string mimeType = codec == null ? "image/jpeg" : codec.MimeType;
    ImageCodecInfo jpegCodec = null;
    ImageCodecInfo[] codecs = ImageCodecInfo.GetImageEncoders();
    for (int i = 0; i < codecs.Length; i++)
    {
    if (codecs[i].MimeType == mimeType)
    {
    jpegCodec = codecs[i];
    break;
    }
    }
    EncoderParameters encoderParams = new EncoderParameters(1);
    encoderParams.Param[0] = qualityParam;
    img.Save(path, jpegCodec, encoderParams);
    }
    }




    برای ذخیره هم


    Ipublic virtual ActionResult AddImage(YourViewModel yourViewModel, HttpPostedFileBase image1)
    {
    if (ModelState.IsValid)
    {
    if (image1 != null)
    {
    string fileName = Guid.NewGuid().ToString();
    //این قسمت میتونید فرمت فایل رو بدست بیارید
    string fileType = System.IO.Path.GetExtension(image1.FileName);
    string path = Server.MapPath("~") + "\\Files\\" + fileName + fileType;
    image1.InputStream.ResizeImageByWidth(500, path, ImageResize.ImageComperssion.Normal);


    yourViewModel.yourClass.Image1 = fileName + fileType;
    }
    }
    }





  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    ممنون دوست عزیز.
    این کلاس اکستنشن فشرده سازی رو دارم.
    راخ حل بهتری برای این کار نیست؟

  16. #16

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    براتون یک نمونه از بکارگیری پلاگین رو براتون در مسیر زیر آپلود کردم سوالی بود مطرح کنید:
    http://Trainbit.com/files/2591901884/FileUploader.zip


    سلام
    با اجرای کدهایی که برام فرستادین فایل عکس ذخیره می شه اما بعد از اجرای اکشن upload مرورگر یه صفحه دیگه باز می کنه و پیام متنی زیر در اون نمایش میده
    {"success":true,"path":"http://Media/d4becd4b-4da8-441d-95fb-1ed976520f70.jpeg"}
    متاسفانه به ویو اصلی برنمی گرده
    باید چه کار کنم؟؟؟؟؟


  17. #17
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام این همه جواب آخرش هم ...

    با یه پلاگین این کار انجام میشه :
    تو سایت استاد نصیری این را توضیح داده و مثالش هم پیوست شده ..
    این هم لینکش:
    http://www.dotnettips.info/post/1836...B1-asp-net-mvc

    بخون اگر سوالی داشتی بپرس :

    لینک

  18. #18

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام به شما ممنون از لینک خوبی که گذاشتین اما من یه مشکلی دارم و اینکه
      var isAjax = this.Request.IsAjaxRequest();

    همیشه false هستش واینکه متد UploadFiles اجرا نمی شه
    و بعد از ااجرای اکشنی که فرم به آن submit می کند یک ویو جدید اجرا می شه
    دقیقا باید چه طور عمل کنم؟؟؟

  19. #19

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    البته خطای زیر رو در اجرای js ها داره:
    Uncaught ReferenceError: intellisense is not defined

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام
    دوست داشتی مثالت را آپلود کن تا ببینم / بعد از اون استاد نصیری یک مثال خوب در این رابطه در پایان توضیحات پیوست کرده ... در ضمن کامنت ها را هم کامل بخون

  21. #21

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام فایل zip شده مثالم در آدرس زیر قرار داره:

    http://depositfiles.com/files/pbpoobxew

    ممنون از بررسی شما

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام وقت شما بخیر

    من هر کاری می کنم متاسفانه دانلود نمیشه تو این سایت آپلود کن

    http://uplod.ir/
    ممنون

  23. #23

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام مممنونم از شما
    لینک دانلود
    http://uplod.ir/867c523mr75q/MvcApplication4.rar.htm

  24. #24

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام آقای روشن ضمیر لینک دانلودی که مجدد گذاشتم کار می کنه؟؟؟

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار aroshanzamir
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    462

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    نقل قول نوشته شده توسط homa sadeghi مشاهده تاپیک
    سلام آقای روشن ضمیر لینک دانلودی که مجدد گذاشتم کار می کنه؟؟؟
    سلام خانم صادقی مشکل برطرف شد و فایل آپلود شد ... در ضمن نیازی به نوع استاتیک نیست .... و مشکل شما در آدرس دهی بود

    این هم لینک :

    http://uplod.ir/rnv08e1a5y05/MvcApplication4.rar.htm

  26. #26

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    سلام ممنون از اینکه وقت گذاشتین و بررسی کردین
    اما نمی دونم کجای کد تغییر کرده من کدوم آدرس اشتباه داده بودم؟؟؟

  27. #27

    نقل قول: ذخیره عکس بدون رفرش شدن صفحه با جی کوئری

    اگر از متغییر استاتیک استفاده نکنم خوب چهطور عکس ذخیره کنم؟؟؟
    من عکس توی دیتابیس ذخیره می کنم همراه با بقیه مشخصات مثل نام و نام خانوادگی و آدرس

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ذخیره اطلاعات ادیتور Tinymce در بانک بدون رفرش شدن صفحه (حل شد)
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آذر 1391, 22:20 عصر
  2. سوال: تغییر عکس بصورت خودکار بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط modern_amin در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 03 آبان 1390, 08:11 صبح
  3. سوال: رفرش شدن عکس روی سرور بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 16:21 عصر
  4. رفرش عکس بدون رفرش شدن کل صفحه
    نوشته شده توسط khazaie01 در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مرداد 1388, 21:24 عصر
  5. نمایش تعداد پیغام های رسیده بدون رفرش شدن صفحه
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مهر 1385, 13:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •