نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: رجیستر کردن کامپوننت ها

  1. #1

    Question رجیستر کردن کامپوننت ها

    چه طور میشه یک ocx با برنامه Setup FACTORY در کامپیوتر کاربر رجیستر کنیم ؟ منظور اینکه شخص مخاطب من یک کاربریست که خیلی مبتدی و به هیچ کدام از اینها وارد نیست من نیاز دارم یک سریکامپوننتهمراه با نصب در کامپیوتر کاربر رجیستر بشن. حتی واسه اطمینان رفتم به properties اون کامپوننت بعد تو تب advanced دیدم گزینه Register COM interfaces تیک خورده تست رو هم زدم دیدم مشکلی وجود نداره منتها وقتی برنامه نصب میشه اگر کامپوننت که لازم رجیستر بشه رجیستر نشده پیغام خطا میده.

    ولی وقتی با این برنامه های رجیستر کردن کامپوننت تموم اون کامپوننت ها رو رجیستر میکنی دیگه مشکلی وجود نداره. من میخواهم این رجیستر کردن رو خود فایل Setup انجام بده.

  2. #2

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها

    توی ستاپ فکتوری روی فایل دبل کلیک کن
    وگزینه Register رو بزن یعنی تیک اونو باید بزنی

  3. #3

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها

    نقل قول نوشته شده توسط Yasser_Sh مشاهده تاپیک
    توی ستاپ فکتوری روی فایل دبل کلیک کن
    وگزینه Register رو بزن یعنی تیک اونو باید بزنی
    دوست من ! کلا شما اصلا پست ها رو نمیخونید و پاسخ میدید ؟ تو پست عرض کردم که حتی تیک رجیستر شدن رو هم زدم ولی با این حالا وقتی دوبار روی فایل اجرایی برنامه کلیک میکنم میگه این فایل رجیستر نشده.

  4. #4

    نقل قول: رجیستر کردن کامپوننت ها

    نقل قول نوشته شده توسط Juventus FC مشاهده تاپیک
    دوست من ! کلا شما اصلا پست ها رو نمیخونید و پاسخ میدید ؟ تو پست عرض کردم که حتی تیک رجیستر شدن رو هم زدم ولی با این حالا وقتی دوبار روی فایل اجرایی برنامه کلیک میکنم میگه این فایل رجیستر نشده.
    فایل رو پیوست کن یه تست بزنم
    در ضمن فایل رو عوض کن شاید فایل مشکل داره
    در ضمن ستاپ رو در حات Admin اجرا کن مشکلت حل شد با این روش توی ستاپ فکتوری ستاپ رو باید با دسترسی Admin بیلد کنی

تاپیک های مشابه

  1. سوال: رجیستر کردن کامپوننت
    نوشته شده توسط daeijannapelon در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 11:09 صبح
  2. سوال: رجیستر کردن کامپوننت ها از طریق کد نویسی
    نوشته شده توسط SlowCode در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 06 بهمن 1389, 17:04 عصر
  3. Error رجیستر کردن کامپوننت
    نوشته شده توسط amaali20 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 20 مهر 1387, 09:34 صبح
  4. رجیستر کردن کامپوننت
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 13:40 عصر
  5. رجیستر کردن کامپوننت از داخل برنامه
    نوشته شده توسط GentleGuy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1384, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •