نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در نمایش سایت در حالت www و بدون www

  1. #1

    مشکل در نمایش سایت در حالت www و بدون www

    سلام
    من با htaccess ریدایرکت کردم.
    اینم کدش
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^aaaa.ir [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.aaaa.ir/$1 [L,R=301]


    توی تگ base هم دارم:
    <base href="http://www.aaaa.ir/" />

    توی سایت از فونت یکان استفاده کردم وقتی صفحه ای رو با www باز می کنم فونت درسته ولی وقتی بدون www باز می کنم
    فونت رو به درستی نمی خونه یعنی انگار دستور font-face@ رو اجرا نمی کنه.
    اینم دستور font-face@
    @font-face {
    font-family: "BYekan";
    src: url("fonts/BYekan.eot?#") format("eot"), url("fonts/BYekan.woff") format("woff"), url("fonts/BYekan.ttf") format("truetype");
    }


    پنل هم دایرکت ادمین هست.
    دوستان راهنمایی کنید لطفا. چرا اینطوری میشه؟؟؟
    اصلا چرا بدون www هم باز میشه یعنی ریدایرکت نمیشه؟؟

  2. #2

    نقل قول: مشکل در نمایش سایت در حالت www و بدون www

    مشکل از بخش ریدایرکت کدتون هست
    باید به این صورت بنویسید

    RewriteEngine On
    RewriteBase /

    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^aaaa\.ir$ [NC]
    RewriteRule ^(.*)$ http://www.aaaa.ir/$1 [R=301,L]

  3. #3

    نقل قول: مشکل در نمایش سایت در حالت www و بدون www

    <FilesMatch "\.(ttf|ttc|otf|eot|woff)$">
    <IfModule mod_headers.c>
    Header set Access-Control-Allow-Origin "*"
    </IfModule>
    </FilesMatch>
    RewriteEngine On
    RewriteCond %{HTTP_HOST} ^aaaa\.ir [NC]
    RewriteRule (.*) http://www.aaaa.ir/$1 [R=301,L]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در نمایش سایت با مرورگر ...
    نوشته شده توسط zidanerfan در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 شهریور 1391, 15:44 عصر
  2. سوال: مشکل در نمایش سایت (خیلی مهم)
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش PHP
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1391, 10:03 صبح
  3. سوال: مشکل در نمایش سایت (خیلی مهم)
    نوشته شده توسط soroush.r70 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 12:11 عصر
  4. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1390, 19:50 عصر
  5. مشکل در نمایش سایت در شبکه
    نوشته شده توسط Reza1607 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1388, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •