نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: دریافت Event از داخل JS

  1. #1

    دریافت Event از داخل JS

    سلام

    تو يه پروژه قراره که تو يه WebBrowser يه Page رو نشون بدم.
    ميخوام event هايي مثل MouseMove و MouseClick رو تو برنامه دريافت کنم.

    تابع JS - ای که نوشته شده MouseMove رو شناخته و تو #C هم با استفاده از HTMLDocumentEvents2_Event ميشه event ها رو به داخل برنامه منتقل کرد.
    کد داخل #C هم چيزي شبيه به اينه

    class Map
    {
    ...
    public HTMLDocumentEvents2_Event EventHandler;
    ..
    }

    Map map;
    map.EventHandler.onmousemove += new HTMLDocumentEvents2_onmousemoveEventHandler(doc_on mousemove);


    الان ميخوام تو دلفي همين کار رو انجام بدم.

    ظاهرا کلاسي به اسم HTMLElementEvents2 وجود داره که شبيه همونيه که تو #C استفاده شده.
    يه متغير از اين کلاس تعريف کردم به اسم EventHandler.
    اما وقتي ميخوام تابعي که خودم نوشتم رو به OnMouseMove اين تابع نسبت بدم، Error ميده که تابع پارامتر کافي نداره.
    انگار فکر میکنه که ميخوام فراخوانيش کنم.

    دوستان نظری دارند؟
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: دریافت Event از داخل JS

    سلام.
    اینجا رو ببینید:
    http://www.delphidabbler.com/article...calling-delphi
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. صادر شدن یک event از داخل یک کلاس در visual C sharp
    نوشته شده توسط pidexx در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 28 اردیبهشت 1393, 20:39 عصر
  2. حرفه ای: ارسال و دریافت EVENT بین ++C و #C
    نوشته شده توسط ano0sh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 02 شهریور 1390, 00:44 صبح
  3. سوال: کنترل یک event در داخل usercontrol
    نوشته شده توسط zarrinnegar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 16
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1390, 09:03 صبح
  4. دریافت عکس از داخل فایل های Resource
    نوشته شده توسط Silverboy در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 27 بهمن 1388, 22:49 عصر
  5. دریافت EVENT از برنامه
    نوشته شده توسط آرشم@30 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1385, 09:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •