نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در Load کردن Data توی DataGrid

  1. #1

    Question مشکل در Load کردن Data توی DataGrid

    سلام خدمت دوستان
    من یه DataGrid دارم که یه سری فیلد های تویDataBase رو توی اون درست کردم حالا یه DataSet رو به اون Set کردم که تمام فیلد های توی DataBase من رو داره حالا تمام فیلد هایی رو که من توی DataGrid گذاشتم رو به به صورت فارسی نشون میده و بقیه ی فیلد های توی DataBase رو هم به صورت انگلیسی نشون میده (یعنی از DataBase میخونه میزاره توی DataGrid) میشه بگید چیکار باید بکنم که این کار رو نکنه یعنی فقط فیلد هایی رو که در ست کردم رو نشون بده
    ممنون

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    من زیاد منظورتو نفهمیدم ولی اگه می خوای بعضی فیلد ا رو نشون نده توی دیتا گردید می تونی این کار و بکنی datagrid.Columns(1).Visible = False
    راه دیگه اینکه که کوئری sql تو دروست بکنی یعنی ان فیلد های که می خوای رو انتخاب کنی

  3. #3
    من حالا همین کار رو کردم ولی میخوام بدونم اگر تعداد فیلد هلی توی DataBase من زیاد باشه و من همه اش رو توی برنامه ام نیاز داشته باشم وبخوام اونا رو توی DataSet بیارم بعد با Visible کردن اونا رو توی DataGrid نشون ندم فاجعه بار می شه

    البته بگم توی VB.NET2003 این مشکل نبو یعنی اگر شما 1000 فیلد توی DataSet قرار میدادی و در قسمت TabStyle چند تا Columns اضافه میکردی DataGrid فقط اونایی رو نشون میداد که به TabStyle اضافه شده بود
    امیدوارم که متوجه شده باشید

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار lomir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1383
    پست
    60
    خوب آخر باید یه جوری فیلتر کنی !
    مگر چندتا فیلد می خوای لود بشه؟

  5. #5
    مثلا اگر ما 6 تا فیلد داشته باشیم و بخوایم 2 تای اونا رو نشون بدیم باید همه رو به DataGrid اضافه بکنیم و اون 4 تاییکه نمیخوایم نشون بدیم رو Hide کنیم اگر تعداد فیلد ها زیاد باشه ببین چی میشه

  6. #6
    خصوصیت autogeneratecolumn رو برای datagrid به false تغییر بدید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    View

    می شه توی SQL Server یه View از فیلدهای مورد نیاز ساخت و DataSet رو از اون پر کرد
    البته اینم یه جور Select زدنه ولی سرعتش بیشتره

تاپیک های مشابه

  1. Refresh Data in DataGrid control
    نوشته شده توسط reza_Sa_ir در بخش VB.NET
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 13 اسفند 1390, 16:24 عصر
  2. اطلاعاتی راجع به Data Mining یا Data Ware house
    نوشته شده توسط رهام در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 21 اسفند 1386, 14:28 عصر
  3. bindingیک data sourceبهdata grid
    نوشته شده توسط reza_N در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 27 اسفند 1385, 11:43 صبح
  4. send data from drop down list to data base
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 28 مهر 1383, 17:52 عصر
  5. por kardane data dar DATAGRID be code... bedoone database
    نوشته شده توسط javid_p84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 13:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •