نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول

  1. #1

    دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول

    باسلام
    میخواستم ببینم چه طور میشه یک رشته رو دریافت کرد و از آخر به اول نمایش داد؟
    مثلا وقتی وارد میشه :salam esm man ali ast
    تو خروجی این رو نشون بده : ast ali man esm salam
    به زبان windows form application
    آخرین ویرایش به وسیله ahadzade : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 16:06 عصر

  2. #2

    نقل قول: دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول


    void revers(string str)
    {
    string str1 = string.Empty;
    for (int i = str.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    str1 += str[i];
    }
    MessageBox.Show(str1);
    }

  3. #3

    نقل قول: دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول

    سلام دوست عزیز

    var result = Microsoft.VisualBasic.Strings.StrReverse(@"0916323 6194");
    MessageBox.Show(result);
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 18:41 عصر

  4. #4

    نقل قول: دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول

    نقل قول نوشته شده توسط imanx7 مشاهده تاپیک

    void revers(string str)
    {
    string str1 = string.Empty;
    for (int i = str.Length - 1; i >= 0; i--)
    {
    str1 += str[i];
    }
    MessageBox.Show(str1);
    }
    این کلا برعکس میکنه حتی حروف کلمات رو هم از آخر به اول میکنن.
    من فقط میخوام جای کلمه ها از آخر به اول شه.
    مثلا : c sharp ------------> sharp c

  5. #5

    نقل قول: دریافت یک رشته و چاپ از آخر به اول

    سلام، متن مورد نظر رو توی یه ارایه رشته ای بریزید و از متد Reverse کلاس Array استفاده کنید

    string sentence = "I am Omid";
    string[] words = sentence.Split(' ');
    Array.Reverse(words);
    string reversed = string.Join(" ", words);


تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دریافت یک رشته از ورودی و چاپ آن در خروجی
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 16:28 عصر
  2. گرفتن رشته و چاپ آن در سطر ی که می گوییم
    نوشته شده توسط mf_007 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:16 عصر
  3. مشکل ابتدایی(گرفت رشته و چاپ)
    نوشته شده توسط tdkhakpur در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 12:13 عصر
  4. چاپ رکوردهای گرید از آخر به اول
    نوشته شده توسط hasti_62 در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 15:27 عصر
  5. سوال: دریافت پارامتر رشته و چسبوندن اون به کد Stored Procedures
    نوشته شده توسط Omid_Manam در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 13:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •