نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

  1. #1

    جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

    سلام دوستان، شاید جای این سوال اینجا نباشه اما قسمت مربوط به سوالم رو دیدم که اونجا خیلی تعطیله و حالا حالاها جواب نمیدن!
    خب، من دوتا جدول دارم:
    Group(id-name)
    Product(id,name,GroupId)

    حالا من میام از جدول گروه یه سری اطلاعات رو برمی دارم میریزم تو یه متغیر، و بعد می خوام بگم در جدول محصولات بیا سرچ کن، اگر ID اون محصول با GroupId یکی بود، اون محصول رو بریز تو یه متغیر، ولی نمی تونم این کار رو بکنم ، چطور میشه این کار رو انجام داد؟
    این کدایی که من نوشتم :



    var model = new ProductsViewModel();
    var blGroup = new GroupRepository();
    var blProduct = new ProductRepository();
    var nn = blGroup.Where(p => p.ParentId == Id).ToList();

    model.Groups = blGroup.Select();
    model.Products = blProduct.Where(p => p.GroupId ==nn)));

    که البته وقتی متغیر nn رو می نویسم، اتوکامپلت لیست فیلد های موجود در گروه رو برام نمیاره. ممنون میشم راهنمایی کنین.

  2. #2

    نقل قول: جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

    سلام دوست عزیز

    var query = (from _Product in model.ProductRepository

    join _Group in model.GroupRepository
    on _Product.GroupId equals _Group.ID

    select new {
    ID = _Product.ID,
    ProductName = _Product.Name
    GroupName = _Group.Name
    });
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 20:22 عصر

  3. #3

    نقل قول: جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

    دوست عزیز ممنون از پاسخ شما، ولی من اصلا نفهمیدم چی به چی شد! ضمن اینکه کد های شما :
     var query = (from _Product in model.Products join _Group  in  model.Groups on _Product.GroupId equals _Group.Id select  new  {
    ID = _Product.Id,
    ProductName = _Product.Name,
    GroupName = _Group.Name
    });

    خطای Value cannot be null رو میده.
    لطف می کنی یکم توضیح بدی این کد ها چیکار می کنن؟

  4. #4

    نقل قول: جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

    نقل قول نوشته شده توسط malizergani مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز

    var query = (from _Product in model.ProductRepository

    join _Group in model.GroupRepository
    on _Product.GroupId equals _Group.ID

    select new {
    ID = _Product.ID,
    ProductName = _Product.Name
    GroupName = _Group.Name
    });
    یک اتصال بین دو جدول محصولات و گروه ایجاد شد و کلیه محصولات شما با ذکر عنوان گروه در یک جدول قرار میگیرن
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 02 اردیبهشت 1394 در 20:23 عصر

  5. #5

    نقل قول: جستجو در یک جدول با شرط اطلاعات جدولی دیگر (EntityFrameWork)

    عکس از دو جدول باز شده بهمراه دیاگرام بدهید

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 17
    آخرین پست: شنبه 24 خرداد 1393, 10:50 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 دی 1392, 22:01 عصر
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 08:32 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مرداد 1390, 16:29 عصر
  5. سوال: insert کردن یک جدول و update کردن جدولی دیگر از طریق یک formview
    نوشته شده توسط mehrdad85 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •