نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: mpdf

  1. #1

    mpdf

    سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    به این کد من ی نگا بندازید.


    <?php

    include("MPDF57/mpdf.php");
    $mpdf=new mPDF('utf-8');

    $html='
    <p style="background:#6FC;"> حمیدرضا </p>
    <table border="1" width="300">
    <tr>
    <td>one</td>
    <td>two</td>
    </tr>
    </table>
    <p> هل ستسفر الجهود الدبلوماسية الجارية عن حلول؟ وكيف تنظر للاتهامات لبعض هذه الدول بالتدخل في الشأن العراقي، والتورط في دعم عمليات العنف؟ والى اي مدى يبدو الوضع في العراق انعكاسا للصراعات الإقليمية في المنطقة؟</p>
    <p> وادان البيت الابيض "بشدة" تفجير ايلات فيما اعربت وزارة الخارجية الروسية عن "ادانتها الشديدة" للحادث" واصفة اياه بـ"المتطرف" الذي استهدف "مدنيين مسالمين".</p> test';

    $html = iconv("windows-1256","UTF-8//IGNORE",$html);
    $mpdf=new mPDF('ar','A4','','',32,25,27,25,16,13);
    $mpdf->SetDirectionality('rtl');
    $mpdf->mirrorMargins = true;
    $mpdf->WriteHTML($html);
    $mpdf->Output();

    ?>


    به این تصویر هم ی نگا بندازید.
    http://s4.picofile.com/file/8184246526/aa.PNG
    نتیجه ی کد بالا این تصویر می باشد.
    می بینید که اطلاعات فارسی رو به صورت خرچنگ قورباغه نشون میده.
    من چ طوری میتونم این مشکل رو حل کنم تا بتونه اطلاعات رو به همون شکلی که هستش نشون بده.(منظورم نمایش اطلاعات به فارسی به صورت صحیح)
    چطوری میتونم فونتی رو به این کدم ضافه کنم.
    خیلی ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ravand
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    راوند کاشان
    پست
    3,378

    نقل قول: mpdf

    اینو تست کردم کار کرد:
    <?php
    include("MPDF56/mpdf.php");
    $mpdf=new mPDF('utf-8');
    $html='متن فارسی';
    $html = iconv("utf-8","UTF-8//IGNORE",$html);
    $mpdf=new mPDF('ar','A4','','',32,25,27,25,16,13);
    $mpdf->SetDirectionality('rtl');
    $mpdf->mirrorMargins = true;
    $mpdf->WriteHTML($html);
    $mpdf->Output();
    ?>

    از اینجا دانلودش کردم:
    http://www.mpdf1.com/mpdf/index.php?page=Download

  3. #3

    نقل قول: mpdf

    خیلی ممنون
    واقعا عالی بود.
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: mpdf

    سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    به این تصویر ی نگا بندازیدو
    http://s6.picofile.com/file/8185470842/yyy.PNG
    این تصویر پی دی افی هستش که من با استفاده از mpdf ساختم.
    میبینید که حروف انگلیسی خیلی بد چاپ شدن و دیده نمیشن.
    چ طوری میتونم این حروف انگلیسی رو به صورت استاندارد چاپ کنم.
    خیلی ممنون

  5. #5

    نقل قول: mpdf

    سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    به این کد ی نگا بندازید.
    این کد کلمات فارسی رو به خوبی چاپ میکنه ولی تو کلمات انگلیسی مشکل دارم.
    آیا کدی سراغ دارید که هم به خوبی فارسی بنویسه وهم حروف انگلیسی رو خوب و خوانا چاپ کنه.
    مرسی

  6. #6

    نقل قول: mpdf

    سلام و خسته نباشید
    فقط ی سوال داشتم:
    خواستم ببینم کسی این تجربه رو داشته
    من وقتی متن رو تو صفح وب با فونت roya نشون میدم به این شکل هستش
    تاریخ
    ولی وفتی تو mpdf میخوام از متنم pdf درست کنم به این شکل میشه
    تاری خ
    ب نظرتون مشکل از کجاست؟
    برای رفع این مشکل چیکار کنم.
    مرسی

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: mpdf

    با سلام و احترام
    من هم در mpdf سعی کردم فونتهای فارسی مثل نازنین و یکان استفاده کنم ....
    اما حروف را بصورت جدا از هم نشان می ده .
    نمونه فایل pdf
    http://freeupload.ir/fnfg9xfnev1f/go...15727.pdf.html

    نمونه فونت
    http://freeupload.ir/eojaoso03mwk/BNazanin.ttf.html

  8. #8
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: mpdf

    سلام .
    لطفا یک نفر کمک کنه .....

  9. #9

    نقل قول: mpdf

    سلام دوست عزیز.
    برای رفع مشکلتون در فایل config_fonts.php برای فونت یکانی که تعریف کردید آپشن‌های زیر رو اضافه کنید:
    'useOTL' => 0xFF,'useKashida' => 75,

    به عنوان مثال:
            "iryekan" => array(                'R' => 'iryekan.ttf',                'useOTL' => 0xFF,                'useKashida' => 75,        )

    موفق و سربلند باشید.

  10. #10

    Lightbulb نقل قول: mpdf

    نقل قول نوشته شده توسط olampiad مشاهده تاپیک
    سلام و خسته نباشید به دوستان عزیز
    به این کد من ی نگا بندازید.


    <?php

    include("MPDF57/mpdf.php");
    $mpdf=new mPDF('utf-8');

    $html='
    <p style="background:#6FC;"> حمیدرضا </p>
    <table border="1" width="300">
    <tr>
    <td>one</td>
    <td>two</td>
    </tr>
    </table>
    <p> هل ستسفر الجهود الدبلوماسية الجارية عن حلول؟ وكيف تنظر للاتهامات لبعض هذه الدول بالتدخل في الشأن العراقي، والتورط في دعم عمليات العنف؟ والى اي مدى يبدو الوضع في العراق انعكاسا للصراعات الإقليمية في المنطقة؟</p>
    <p> وادان البيت الابيض "بشدة" تفجير ايلات فيما اعربت وزارة الخارجية الروسية عن "ادانتها الشديدة" للحادث" واصفة اياه بـ"المتطرف" الذي استهدف "مدنيين مسالمين".</p> test';

    $html = iconv("windows-1256","UTF-8//IGNORE",$html);
    $mpdf=new mPDF('ar','A4','','',32,25,27,25,16,13);
    $mpdf->SetDirectionality('rtl');
    $mpdf->mirrorMargins = true;
    $mpdf->WriteHTML($html);
    $mpdf->Output();

    ?>


    به این تصویر هم ی نگا بندازید.
    http://s4.picofile.com/file/8184246526/aa.PNG
    نتیجه ی کد بالا این تصویر می باشد.
    می بینید که اطلاعات فارسی رو به صورت خرچنگ قورباغه نشون میده.
    من چ طوری میتونم این مشکل رو حل کنم تا بتونه اطلاعات رو به همون شکلی که هستش نشون بده.(منظورم نمایش اطلاعات به فارسی به صورت صحیح)
    چطوری میتونم فونتی رو به این کدم ضافه کنم.
    خیلی ممنون
    سلام این آموزش می تونه مفید باشه

تاپیک های مشابه

  1. فونت فارسی در کتابخانه mpdf
    نوشته شده توسط vahid78 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 27 مرداد 1394, 09:32 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •