نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک

  1. #1

    Question بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک

    سلام دوستان
    1 : هرچی فکر کردم عنوانی به نظرم نیومد لطفا مدیران محترم خودشون لطفی کنن و عنوانو تصحیح کنن
    2 : من می خوام یه نرم افزار طراحی کنم که به اینترنت وابسته هست یعنی کاربر باید تا موقعی که داره با نرم افزار کار می کنه اینترنتش وصل باشه حالا اگه میون کار کردن با نرم افزار اینترنتش قطع شد می خوام به صورت اتوماتیک پیغامی رو مبنی بر قطع شدن اینترنت برای کاربر صادر کنه چجوری می تونم این کارو کنم متشکر

  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک

    می شه با استفاده از thread این کار رو انجام داد حالا اینکه راه حل بهتری داشته باشه یا نه من نمی دونم

  3. #3

    نقل قول: بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک

    چجوری متوجه نشدم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Todco.ir
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    53

    نقل قول: بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک

    برای مشاهده دسترسی به اینترنت فقط کافیست از دستور ping استفاده کنید

    using System.Net.NetworkInformation;
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    Ping p = new Ping();
    PingReply p_Status = p.Send("www.google.com");
    if (p_Status.Status == IPStatus.Success)

    MessageBox.Show("Internet is Connect!");


    else

    MessageBox.Show("Internet is not Connect!");

    }

  5. #5

    نقل قول: بررسی وصل بودن اینترنت به صورت اتوماتیک


    using System.Net.NetworkInformation;

    void IsNetwork()
    {
    try
    {
    Ping _Ping = new Ping();
    PingReply _PingReply = _Ping.Send("www.google.com");
    if (_PingReply.Status == IPStatus.Success)
    {
    //MessageBox.Show("Online");
    }
    }
    catch
    {


    //MessageBox.Show("ofline");
    }






    using System.Threading;

    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    Thread _Thread = new Thread(c => IsNetwork());
    _Thread.Start();
    }


تاپیک های مشابه

  1. سوال: تابع بررسی خالی بودن در ویژوال بیسیک (empty) به چه صورت است؟
    نوشته شده توسط mohammadgsp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 18 بهمن 1394, 20:04 عصر
  2. تشخیص وصل بودن اینترنت
    نوشته شده توسط star_star در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 30 مرداد 1392, 05:02 صبح
  3. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1391, 20:58 عصر
  4. تست وصل بودن به اینترنت
    نوشته شده توسط aleas2 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 10 آذر 1391, 19:10 عصر
  5. سوال: وصل بودن به اینترنت
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 29 فروردین 1388, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •