نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: عدم دریافت خروجی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    34
    پست
    120

    عدم دریافت خروجی

    باسلام
    من تازه دارم کدیگنایتر یاد می گیرم.میخوام رکوردهای درون جدول user رو چاپ کنم.اما نمیشه و ارور هم بهم نمیده
    ممنون میشم راهنماییم کنید

    class Modeluser extends CI_Model
    {
    function __construct()
    {
    parent::__construct();
    }
    function getalluser()
    {
    $this->db->get('user');
    }
    }



    defined('BASEPATH') OR exit('No direct script access allowed');
    class Controlleruser extends CI_Controller
    {
    function index()
    {
    $this->load->model('Modeluser');
    $d=$this->Modeluser->getalluser();
    print_r($d);
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: عدم دریافت خروجی

    چه اروری میده؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پاریس کوچولو
    سن
    34
    پست
    120

    نقل قول: عدم دریافت خروجی

    حل شد
    از result استفاده نکردم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: عدم دریافت خروجی در yacc
    نوشته شده توسط emadsmart در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1394, 22:56 عصر
  2. سوال: دریافت خروجی استور پروسیجر sql باC#‎‎‎‎‎.Net
    نوشته شده توسط M aJi D در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 16:18 عصر
  3. تغییر شکل دریافت خروجی از dll
    نوشته شده توسط dkhatibi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 تیر 1387, 09:33 صبح
  4. عدم دریافت تائیدیه هنگام ذخیره و ویرایش !!
    نوشته شده توسط fatimah در بخش Access
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 27 مرداد 1385, 16:15 عصر
  5. عدم دریافت سی دی
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 مهر 1383, 14:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •