نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: حذف اطلاعات

  1. #1

    Question حذف اطلاعات

    سلام خسته نباشید
    این برنامه رونوشتم ولی هرچی روی دکمه کلیک میکنم اجرانمیشه خطا هم نشون نمیده لطفا راهنمایی کنید.

    private void delet_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    if (txtc.Text != "" & txtn.Text != "" & txtv.Text != "" & radc.Text != "" & txttc.Text != "" & txtde.Text != "" & txtt.Text != "" & txtg.Text != "" & txtns.Text != "")
    {


    cn.Open();
    cmd = new SqlCommand("delete from infovahedselect where[شماره درس]='" +txtc.Text+"' and [نام درس]='" +txtn.Text+"' and [واحد]='" +txtv.Text+"' and[روزکلاس]='" +radc.Text+"' and [زمان کلاس]='" +txttc.Text+"' and [تاریخ امتحان]='"+txtde.Text+"' and[نام استاد]='"+txtt.Text+"' and[گروه]='"+txtg.Text+"'and[شماره دانشجویی]='"+txtns.Text+"'",cn);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("انتخاب واحد حذف شد","حذف انتخاب واحد");
    cmd.Clone();
    cn.Close();
    txtc.Text = "";
    txtn.Text = "";
    txtv.Text = "";
    radc.Text = "";
    txttc.Text = "";
    txtde.Text = "";
    txtt.Text = "";
    txtg.Text = "";
    txtns.Text = "";
    loadlist();
    }
    }





  2. #2
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: حذف اطلاعات

    سلام نمی دونم برنامتون در کل چطوره ولی بهتره برای جدول انتخاب واحدتون یه آی دی در نظر بگیرید و حذف رو طبق اون انجام بدید
    ولی برای فعلا اگه sql پایگاه دادتون قبل از شرط هاتون یه N بزارید ببینید درست میشه یا نه

    cmd = new SqlCommand("delete from infovahedselect where [شماره درس]=N'" +txtc.Text+"' and [نام درس]=N'" +txtn.Text+"' and [واحد]=N'" +txtv.Text+"' and[روزکلاس]=N'" +radc.Text+"' and [زمان کلاس]=N'" +txttc.Text+"' and [تاریخ امتحان]=N'"+txtde.Text+"' and[نام استاد]=N'"+txtt.Text+"' and[گروه]=N'"+txtg.Text+"'and[شماره دانشجویی]=N'"+txtns.Text+"'",cn);

  3. #3
    مدیر بخش آواتار محمد رضا فاتحی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    کهنسالترین موجود زنده در شهر منه
    پست
    1,181

    نقل قول: حذف اطلاعات

    یه چیز دیگه هم هست که اگه رعایت کنید خیلی بهتره اسامی فیلدهاتون رو فارسی نزارید هر چند فارسی زبان بسیار شیرینیه ولی تو این زمینه استفاده نشه خیلی بهتره

  4. #4

    نقل قول: حذف اطلاعات

    نه بازم درست نشد

  5. #5

    نقل قول: حذف اطلاعات

    آخه خیلی وقت میبره تا دوباره انگلیسیش کنم 8 جدوله

  6. #6

    نقل قول: حذف اطلاعات

    شرطتون اجرا میشه اصلا؟یه برک پوینت بزارین ببینین داخل شرط میره؟ یا شرط برقرار نیست و اصلا کدهای داخل رو در نظر نمی گیره

  7. #7

    نقل قول: حذف اطلاعات

    کجای برنامه بزارم

  8. #8

    نقل قول: حذف اطلاعات

    cn.Open();

    بقل این برک پوینت بزار ببین کامپایلر به این خط میرسه اصلا؟

  9. #9

    نقل قول: حذف اطلاعات

    هیچ اتفاقی نیوفتاد

  10. #10
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: حذف اطلاعات

    با سلام
    vs ندارم که تست کنم ولی احتمالا شرطتون اشتباه هست، طراحی بانکتون هم که کاملاً اشتباهه
    شما صد در صد به یک فیلد ID در تمامی جداول منهای ID هایی که به عنوان کلید خارجی استفاده میشن، برای ایجاد ارتباط بین یکدیگر، جستجو و حذف نیاز دارید
    بانک شما با وجود استفاده از زبان فارسی برای فیلد ها و طراحی حتی برای آکادمیک هم قابل قبول نیست و از شما ایراد میگیرند
    توصیه میکنم ابتدا کوئری رو در محیط پایگاه دادتون Execute کنید ببینید آیا جواب میده یا نه؟
    یک سورس از سایت تهیه کنید و اونو بررسی کنید
    موفق باشید

  11. #11

    نقل قول: حذف اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط azitaj مشاهده تاپیک
    هیچ اتفاقی نیوفتاد
    همونطور که میشد حدس زد، شرط اجرا نمیشه.این مشکل هیچ ربطی به طراحی بانک اطلاعاتیتون نداره (که البته بانکتون رو بد طراحی کردین ولی اینکه الان حذف نمیشه فعلا به اون موضوع ربطی نداره)
    نوع چک کردن تکست باکس هات احتمالا مشکل ساز شده

    String.IsNullOrWhiteSpace(txtc.Text)

    شرط هاتو با این تست کن ببین جواب میگیری.
    تک تک تکست باکس هارو چک کن.بازم میگم فعلا مشکل از شرط هست نه بانک اطلاعاتی
    آخرین ویرایش به وسیله danialafshari : یک شنبه 06 اردیبهشت 1394 در 23:16 عصر

تاپیک های مشابه

  1. حذف اطلاعات تکراری ............
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 خرداد 1393, 08:44 صبح
  2. حذف اطلاعات بوسیله چک بوکس
    نوشته شده توسط seyd1061 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 تیر 1384, 12:43 عصر
  3. مشکل حذف اطلاعات در BDE
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 08 مهر 1383, 02:45 صبح
  4. حذف اطلاعات MDB
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 04 مرداد 1383, 07:02 صبح
  5. کمک در مورد حذف اطلاعات
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 مهر 1382, 17:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •