نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تابع جدید بجای تابع قدیمی

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    Question تابع جدید بجای تابع قدیمی

    سلام خدمت دوستان و اساتید
    من دارم یه آموزش php رو دنبال میکنم که در اون از تابع mysql_connect() و در کل mysql استفاده شده اما ظاهرا این تابع قراره در نگارش های آینده php حذف بشه و توصیه میکنه از mysqli یا PDO استفاده کنم
    مشکا من اینه که mysql برای اون توابعی که استفاده کردم یک پارامتر میگرفت اما mysqli دوتا پارامتر اجباری داره
    توابع من اینا بودن:
    mysql_select_db
    mysql_query

    و احتمالا در آینده چندین تابع دیگه
    من نمیدونم منظور از mysqli link چیه که باید به عنوان پارامتر اول واردش کنم


    ممنون میشم راهنماییم کنید
    اگه سوالم خیلی مقدماتی بود عذرمیخوام
    اخه خودمم تازه کارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alinwp
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    110

    نقل قول: تابع جدید بجای تابع قدیمی

    درسته
    اکنون هم حذف شده
    کلا تمام توابعی که با mysql_ شروع میشن حذف شده و شما دیگه حتما باید از MySQLi یا PDO استفاده کنید برای استفاده از این کلاس ها شما باید سرفصلای آموزشی خودتونو تغییر بدید و ابتدا سراغ پایه و مقدمات برنامه نویسی شی گرا بشید تا مفهوم اصلی این کلاس ها رو متوجه شید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...نویسی-OOP

    http://www.iranweblearn.com/php/نحوه...-mysqli-و-pdo

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: تابع جدید بجای تابع قدیمی

    من کمی با پی اچ پی آشنایی دارم
    لینک دوم مطالب مفیدی داشت کخ حتما در آینده به دردم میخوره
    اما الان فقط میخوام بدونم ورودی های این توابع چیا هستن
    mysql_select_db
    mysql_query

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: تابع جدید بجای تابع قدیمی

    درکل میخوام این کد رو:

    <?php

    $d = mysql_connect('localhost','root','');
    mysql_select_db('db_learn');
    $a=mysql_query('select * from users');
    ?>


    با mysqli_ بنویسم

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار pars1376
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    پست
    97

    نقل قول: تابع جدید بجای تابع قدیمی

    دوستان مشکلم حل شد
    http://php.net/manual/en/mysqli.select-db.php
    از آقای alinwp هم ممنون بخار اون لینک

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: تابع جدید بجای تابع قدیمی

    سلام به این صورت باید بنویسید متغیر conn$ همون پارامتر اولی که منظور لینک به اتصال به دیتابیس هست

    $conn = mysqli_connect($servername, $username, $password, $dbname);

    $result = mysqli_query($conn, $sql);

تاپیک های مشابه

  1. لغو عملیاتهای قبلی با اجرای تابع جدید
    نوشته شده توسط ahmad156 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 اردیبهشت 1392, 21:19 عصر
  2. تعریف تابع جدید در جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط khazon در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 10 اسفند 1386, 04:56 صبح
  3. به روز رسانی و ارائه نسخه جدید برای بانک قدیمی
    نوشته شده توسط amrabady در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 10:34 صبح
  4. یک مشکل جدید با تابع date
    نوشته شده توسط S_VB.max در بخش PHP
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 14 فروردین 1385, 00:06 صبح
  5. استفاده استاتیک از یک تابع جدید در یک DLL، به طوری که Declar
    نوشته شده توسط SMA Soft در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 04 شهریور 1383, 19:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •