نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: قرار دادن اطلاعات دیتابیس اکسس در auto complete mode تکست باکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار shahab.es
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    144

    قرار دادن اطلاعات دیتابیس اکسس در auto complete mode تکست باکس

    سلام خدمت دوستان عزیزم
    میخواستم ببینم چجوری میتونم اطلاعات یه ستون رو از دیتابیس فراخوانی کنم و در auto complete mode تکستباکسم قرار بدم؟
    زیاد دنبالش گشتم
    یه مورد پیدا کردم که با sql کار کرده بود
    ممونم از همه

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن اطلاعات دیتابیس اکسس در auto complete mode تکست باکس

    سلام
    از متد زیر می تونید ایده بگیرید دوست عزیز
    (برای مثال فیلد CityName از جدول فرضی City ، از دیتابیس MyDB بعنوان منبع AutoComplete استفاده شده)


    private void FillAutoComplete()
    {
    var mycon = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0; Data Source=D:\\mydb.mdb");
    var mycmd = new OleDbCommand();


    var dt = new DataTable();
    mycmd.Connection = mycon;
    mycmd.CommandText = "SELECT CityName FROM City";
    mycon.Open();
    dt.Load(mycmd.ExecuteReader());
    mycon.Close();

    string[] data = dt.AsEnumerable().Select<System.Data.DataRow, String>(x => x.Field<String>("CityName")).ToArray();


    var acs = new AutoCompleteStringCollection();
    acs.AddRange(data);
    textBox1.AutoCompleteCustomSource = acs;
    textBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.Suggest;
    textBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource;
    }





    موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : شنبه 05 اردیبهشت 1394 در 23:45 عصر
    قوانین سایت برنامه نویس [ به سوالات از طریق پیام خصوصی پاسخ داده نمی شود ]

تاپیک های مشابه

  1. قرار دادن اطلاعات یک فایل txt درون دیتابیس
    نوشته شده توسط mas'oud در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 17:59 عصر
  2. پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 اسفند 1389, 12:35 عصر
  3. قرار دادن اطلاعات در یک صفحه اینترنت اکسپلورر
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 اردیبهشت 1386, 18:57 عصر
  4. قرار دادن عکس از اکسس در quickrep
    نوشته شده توسط seaman202008 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 05:05 صبح
  5. قرار دادن اطلاعات در سطر ها و ستون های ListView
    نوشته شده توسط __siavash__ در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 14:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •