نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: restart کردن برنامه در محیط شبکه

  1. #1

    restart کردن برنامه در محیط شبکه

    سلام من یه برنامه شبکه دارم
    داخلش از کد Application.Restart(); استفاده کردم
    وقتی برنامه رو در شبکه اجرا میکنم برنامه و کد رو اجرا میکنم
    برنامه فقط بسته میشه دیگه باز نمیشه
    ولی توی سیستم خودم جواب میده
    چه کنم
    البته بگم که برنامه رو شیر کردم

  2. #2

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    سی بلد نیست
    فقط میخام وقتی یه سیستم دیگه وقتی برنامه منو باز میکنه(البته برنامه شیر شده ---روی سیستم نصب نشده--البته فعلا )و کد بالا رو اجرا میکنه برنامش ریستارت بشه همین

  3. #3

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    اینو تست کنید ، ببینید حل میشه



    Application.Restart();
    Application.ExitThread();


  4. #4

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    خیر
    توی سیستم کلاینت وقتی کد رو اجرا میکنم
    برنامه بسته میشه ولی باز نمیشه.....
    کمممممممممممممممممممممک

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط hesam_dj10 مشاهده تاپیک
    سی بلد نیست
    فقط میخام وقتی یه سیستم دیگه وقتی برنامه منو باز میکنه(البته برنامه شیر شده ---روی سیستم نصب نشده--البته فعلا )و کد بالا رو اجرا میکنه برنامش ریستارت بشه همین
    سلام
    تا حالا هر وقت که دیدم برنامه از فولدر Share شده اجرا می‌شه، مشکلات زیادی به همراه داره.
    مگه نصب کردن برنامه روی کلاینت‌ها و حداقل کپی کردن روی دیسک‌های محلی چه اشکالی داره که شما اینقدر
    ازش فراری هستین؟
    متاسفانه دلیل فنی رو نمی‌دونم، اما اجرای برنامه از روی فضاهای غیر محلی ( درایوهای شبکه یا حتا usb ) مشکلات
    زیادی دارن. خواهش می‌کنم یا برنامه رو نصب کن، و یا حداقل از روی دیسک محلی اجراش کن.
    به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل می‌شه

    صبا صبوحی

  6. #6

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط hesam_dj10 مشاهده تاپیک
    خیر
    توی سیستم کلاینت وقتی کد رو اجرا میکنم
    برنامه بسته میشه ولی باز نمیشه.....
    کمممممممممممممممممممممک
    به صورت Administrator باید اجرا بشه :

    http://stackoverflow.com/questions/14452852/how-to-set-run-as-administrator-privileged-in-visual-studio-2010-setup-project

  7. #7

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    سلام
    تا حالا هر وقت که دیدم برنامه از فولدر Share شده اجرا می‌شه، مشکلات زیادی به همراه داره.
    مگه نصب کردن برنامه روی کلاینت‌ها و حداقل کپی کردن روی دیسک‌های محلی چه اشکالی داره که شما اینقدر
    ازش فراری هستین؟
    متاسفانه دلیل فنی رو نمی‌دونم، اما اجرای برنامه از روی فضاهای غیر محلی ( درایوهای شبکه یا حتا usb ) مشکلات
    زیادی دارن. خواهش می‌کنم یا برنامه رو نصب کن، و یا حداقل از روی دیسک محلی اجراش کن.
    به احتمال خیلی زیاد مشکلت حل می‌شه

    صبا صبوحی
    قبلا هم خدمدتون عرض کردم که
    برنامه هم زمان با استفاده داره آپدیت هم میشه
    یعنی ممکنه هر چند روز یک بار یه تغییراتی داخل برنامه ایجاد بشه..
    خوب منطقی نی که هی برنامه رو حذف کنیم هی نصب کنیم///بلدم نیستم که کاری کنم که برای برنامه آپدیت بنویسم

    راستی شما قبلا فرمودید که برای برنامم لودر بنویسم .......میشه بگید چه جوری؟؟؟؟؟

  8. #8

    نقل قول: restart کردن برنامه در محیط شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط pouria_bayat مشاهده تاپیک
    به صورت Administrator باید اجرا بشه :

    http://stackoverflow.com/questions/14452852/how-to-set-run-as-administrator-privileged-in-visual-studio-2010-setup-project
    گفته که این کد رو اضافه کنید
    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="true"/>

    خوب کجا اضافه کنم؟؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. محدود کردن برنامه در یک شبکه داخلی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 06 آبان 1393, 01:36 صبح
  2. محدود کردن برنامه در یک شبکه داخلی
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1393, 08:49 صبح
  3. درخواست کد برای Restart کردن برنامه
    نوشته شده توسط hqsoroush در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 22 دی 1390, 19:46 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 00:32 صبح
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 آذر 1382, 00:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •