نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تغییرات پروسس ها یا فرایندها

  1. #1

    تغییرات پروسس ها یا فرایندها

    سلام دوستان کسی میدونه به غیر از نام یک فرایند چه چیز دیگه ای بعد از روشن و خاموش شدن سیستم تغییر نمیکنه میخواهم، اطلاعات فرایند رو ذخیره کنم ولی حتی Id اونهام Unique نیست توی هر بار ریستارت تغییر میکنه، غیر از اسم چیزی هست که بشه بهش تکیه کرد؟!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تغییرات پروسس ها یا فرایندها

    من همیشه از این استفاده می کردم جواب می داد:
    System.Diagnostics.Process.GetCurrentProcess().Mai  nModule.ModuleMemorySize

    همیشه یکتا بود برای همه برنامه ها

  3. #3

    نقل قول: تغییرات پروسس ها یا فرایندها

    ممنون چی بر میگردونه عزیز؟!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تغییرات پروسس ها یا فرایندها

    این یک مقداری رو بر می گردونه به بایت که فکر کنم میزان فضایی که برنامه توی رم در اختیار گرفته رو نشون میده
    من یک زمانی یک برنامه نوشتم که روی سیستم کارمند ها نصب می شد و کارش این بود که اجازه نمی داد نرم افزاری غیر از نرم افزارهایی که مجازند باز کنند
    اون موقع همه پروپرتی های Procees رو تست کردم و بهترین چیزی که پیدا کردم این بود
    البته اصولی نیست ولی من هیچ وقت مشکل نخوردم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Javad_raouf
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    445

    نقل قول: تغییرات پروسس ها یا فرایندها

    فکر کنم بهترین کار اینه که فایل Exe نرم افزار رو باز کنی و مثلا MD5شو برگردونی و اونو همیشه بررسی کنی

تاپیک های مشابه

  1. PHP-Nuke و تغییرات روی اون
    نوشته شده توسط ehsan-ets در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 21 بهمن 1382, 03:21 صبح
  2. ایجاد تغییرات در فایل Global.asax هنگام کار در وب ماتریکس
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 14 آبان 1382, 20:31 عصر
  3. تغییرات ساعت در ایران و برنامه های تاریخ و ...
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 11:08 صبح
  4. تغییرات در سایت
    نوشته شده توسط S.Azish در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 شهریور 1382, 22:38 عصر
  5. تغییرات روی سرور به وسیله asp
    نوشته شده توسط mostafa_sh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1382, 02:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •