نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چطور از drowline خارج از رویداد paint استفاده کنیم؟

  1. #1

    Question چطور از drowline خارج از رویداد paint استفاده کنیم؟

    سلام به همه دوستان
    من میخوام از تابع drowline استفاده کنم که مثلا موقع click یه دکمه یه خط کشیده بشه . اما این تابع فقط در رویداد paint یک شی قابل دسترسیه. به عنوان مثال:
    Private Sub Form1_Paint(ByVal sender As Object, ByVal e As System.Windows.Forms.PaintEventArgs) Handles MyBase.Paint
    e.Graphics.DrawLine(Pens.Blue, 10, 10, 500, 500)
    End Sub
    خب اگه بخوایم کد موجود این sub در زمان فشار یه دکمه هم اجرا بشه چی کار کنم. آخه همینو که نمی تونم صدا کنم با پارامترهاش مشکل پیدا میشه

    با تشکر

  2. #2
    سلام دوست عزیز
    باید از تابع CreateGraphics مربوط به شی ء مورد نظر استفاده نمایید که آبجکتی از نوع Graphics را برمیگرداند .
    مثال :

    Me.CreateGraphics().DrawLine(Pens.Black, 10, 20, 200, 400)
    I've just started tweeting!
    @Alireza_Maddah

تاپیک های مشابه

  1. ساخت برنامه Paint
    نوشته شده توسط arashkey در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1387, 17:20 عصر
  2. طراحی مداد Paint
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 09:10 صبح
  3. طراحی paint با win.app
    نوشته شده توسط aida.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 09 آذر 1386, 20:03 عصر
  4. برنامه paint
    نوشته شده توسط sanaz_am در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 13:31 عصر
  5. پاک کردن رد ترسیم خط در برنامه گرافیکی مثل MS Paint
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 29 آذر 1382, 23:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •