نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در بازیابی داده های جدل پایگاه داد sql

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار barnamenevis2016
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    مشکل در بازیابی داده های جدل پایگاه داد sql

    سلام...مشکلی بدجور ذهنمو مشغول کرده...دیگ نمی دونم چه بکنم
        

    $link=mysql_connect("localhost","root","12");
    $tableName="users";
    $quary="SELECT 'accountName' from $tableName where accountName like 'mail'";
    $result=mysql_db_query("cgProject",$quary,$link);
    while ( ($res=mysql_fetch_array($result))!=false ){
    echo"<li>", $res["accountName"]," </li>";
    }

    دوستان کد بالا رو ببینید....با اجرای echo باید مقداری که در ستون accountName هست با اون شرایطی که تعیین کردم خروجی داده بشه...ولی خروجی تنها عبارت و یا کلمه accountName هست!!!!من موندم این وسط چرا و از کجا این accountName رو پیدا و خروجی می ده!!!!!آخه این یعنی چی؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hamedarian2009
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    1,691

    نقل قول: مشکل در بازیابی داده های جدل پایگاه داد sql

    سلام توی کوئری نام ستون رو نباید داخل کوتیشن قرار بدین
    بعدش باید li ها را با نقطه الحاق کنی نه با ویرگول

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار barnamenevis2016
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    تهران
    پست
    174

    نقل قول: مشکل در بازیابی داده های جدل پایگاه داد sql

    خدا نگهت داره...مشکلم حل شد...اگر این حل نمی شد...خدا می دونه بابتش تا ساعت چند بیدار می موندم
    مرسی

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بازیابی داده های جدول
    نوشته شده توسط python2015 در بخش T-SQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 اردیبهشت 1394, 21:17 عصر
  2. سوال: مشکل در ثبت داده های فارسی در پایگاه داده sql
    نوشته شده توسط lvlostafa7 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 22 خرداد 1393, 00:44 صبح
  3. سوال: مشکل بازیابی داده های فارسی mysql با استفاده از TSQLConnection dbx
    نوشته شده توسط Borland.C در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 19 دی 1391, 19:46 عصر
  4. حرفه ای: مشکل در ارسال داده های غیر تکراری از 2 پایگاه داده مختلف
    نوشته شده توسط ngmajid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 02 آبان 1391, 07:33 صبح
  5. مشکل در بازیابی داده های رابطه ای از جداول.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 19:31 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •